CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, January 26, 2010

Syeefa ke Zoo Taiping :)

Ahad yang lepas lepas, saya bawak Syeefa ke zoo. Saya yang excited sebenarnya. Maklumlah, dah lama tak jejak zoo. Entah apa khabar agaknya lah haiwan-haiwan kat sana kan? hihi.

Masa Syeefa 3 4 bulan dulu, suami ada ajak ke zoo. Tapi saya risau nak bawak Syeefa sebab takut imunisasinya tak matang lagi. Apa kaitan? Ye lah, saya risau jangkitan dari haiwan-haiwan di zoo :P

Sebelum masuk, kami berkelah dulu. Makan kenyang kenyang baru semangat nak jumpa binatang kan? :)
Anakku itu baru bangun dari ketiduran.

Berkelah dekat taman depan zoo :)

Mulanya saya tak nak naik train ni. Tak puas tengok binatang. Tapi sebab SIL ajak naik, saya ikut aje.

Syeefa seronok sangat dapat tengok haiwan yang tak pernah dia tengok lagi :)


Bila dah habis round dengan train, kami jalan kaki lagi seraun. Rugi weh bayar mahal tapi tak menikmati sepenuhnya...hihi. Syeefa nak bawak balik satu gajah tu kat umah katanya :P
Seronok sebenarnya beraktiviti bersama anak. Anak happy, ibu jua happy patblas kali ganda :)

Sebenarnya ada banyak lagi gambar, tapi saya dah terdelete dari hp saya....rasa nak menangis je. Kasihan kangaroo, harimau, badak semua tak dapat enterprame di blog saya...:(

Ade sesiapa tau tak macam mana nak restore gambar yang dah delete dari hp nokia n95? Hadiah misteri menanti anda. Plz plz plz........



Saya yang sangat berharap,

Ibusyeefa

4 comments:

izzahazfar said...

bila jln dgn family sempat jugak tepek gambor di zoo..heheheh...akak pulak bile p berdua tanpa suami disisi tak sempat nyempat amik gambar...huhuhu...

pasal terdelete...try p kedai nokia..sebab akak penah baca kena hati2 ngan phone nokia ni..walau dah buang gambor depa leh trace balik...try la

ezan said...

bestnya syeefa dah g jalan2 g zo.. sarah xpernah lagi g zoo.. sure cam perark sket nanti.. hahaha...

Mama_Aqish said...

wah...bestnyer syeefa pi zoo...mesti dia happy kan

~aSHa~ said...

best bawak anak2 ke zoo ni..sambil belajar sambil seronok...sbb meke teruja tgk binatang2 tu ..

Tuesday, January 26, 2010

Syeefa ke Zoo Taiping :)

Ahad yang lepas lepas, saya bawak Syeefa ke zoo. Saya yang excited sebenarnya. Maklumlah, dah lama tak jejak zoo. Entah apa khabar agaknya lah haiwan-haiwan kat sana kan? hihi.

Masa Syeefa 3 4 bulan dulu, suami ada ajak ke zoo. Tapi saya risau nak bawak Syeefa sebab takut imunisasinya tak matang lagi. Apa kaitan? Ye lah, saya risau jangkitan dari haiwan-haiwan di zoo :P

Sebelum masuk, kami berkelah dulu. Makan kenyang kenyang baru semangat nak jumpa binatang kan? :)
Anakku itu baru bangun dari ketiduran.

Berkelah dekat taman depan zoo :)

Mulanya saya tak nak naik train ni. Tak puas tengok binatang. Tapi sebab SIL ajak naik, saya ikut aje.

Syeefa seronok sangat dapat tengok haiwan yang tak pernah dia tengok lagi :)


Bila dah habis round dengan train, kami jalan kaki lagi seraun. Rugi weh bayar mahal tapi tak menikmati sepenuhnya...hihi. Syeefa nak bawak balik satu gajah tu kat umah katanya :P
Seronok sebenarnya beraktiviti bersama anak. Anak happy, ibu jua happy patblas kali ganda :)

Sebenarnya ada banyak lagi gambar, tapi saya dah terdelete dari hp saya....rasa nak menangis je. Kasihan kangaroo, harimau, badak semua tak dapat enterprame di blog saya...:(

Ade sesiapa tau tak macam mana nak restore gambar yang dah delete dari hp nokia n95? Hadiah misteri menanti anda. Plz plz plz........



Saya yang sangat berharap,

Ibusyeefa

4 comments:

izzahazfar

bila jln dgn family sempat jugak tepek gambor di zoo..heheheh...akak pulak bile p berdua tanpa suami disisi tak sempat nyempat amik gambar...huhuhu...

pasal terdelete...try p kedai nokia..sebab akak penah baca kena hati2 ngan phone nokia ni..walau dah buang gambor depa leh trace balik...try la

ezan

bestnya syeefa dah g jalan2 g zo.. sarah xpernah lagi g zoo.. sure cam perark sket nanti.. hahaha...

Mama_Aqish

wah...bestnyer syeefa pi zoo...mesti dia happy kan

~aSHa~

best bawak anak2 ke zoo ni..sambil belajar sambil seronok...sbb meke teruja tgk binatang2 tu ..