CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, January 5, 2010

Entri ke 100 : Happy New Year 2010!



Walaweh...dah ke seratus dah entri saya. Tak sangka plak...hihi.

Saya mula berblogging dari bulan Julai 2009.

Masa saya rasa nak-ada-blog dulu, saya ingat saya akan pekasamkan blog saya ni sebab saya fikir saya tak ada masa nak menulis.

Rupanya meleset sekali. Blog ni lah yang saya tatap hari-hari pagi petang bawak ke malam sampai termasuk dalam mimpi...ekeke.


Okeh okeh.

Tak terlambat lagi rasanya saya nak wish kalian semua SELAMAT TAHUN BARU 2009 :)

So, bersekali dengan 'celebration' entri ke 100 saya, saya ucapkan selamat berazam baru kepada semua ya :D

Apa azam saya? Ok, bukan lah azam sangat but lebih kepada janji dan harapan pada diri sendiri gitu :)


1. Jadi seorang yang lebih baik, berguna dan berilmu.

2. Jadi anak, isteri dan ibu yang the bestest ever :)

3. Nak tengok kawan-kawan kawin, pregnant dan melahirkan anak yang kiut miut :)

4. Nak ber-reunion dengan member-member lama. Miss them so much!

5. Nak duduk rumah baru (InsyaAllah dalam masa terdekat).

6. Nak buat kenduri 4 in 1.

7. Tukar masa bekerja dari 8.30-5.30 kepada 8.00-5.00 (tak da beza pun...hehe)

8. Nak berbisnes. (harap menjadi dan tak hangat-hangat taik ayam).

9. Nak jalan-jalan keliling dunia. Uit, besornye cita-cita, keliling Malaysia dah le....huhu.

10. Sian Syeefa sorang-sorang so nak bagi dia adik....hihihi :P


Sempena tahun 2010 ini, cukup lah 10 tu rasanya. Kau banyak-banyak tak terbuat kang :D





Semoga tahun 2010 lebih meriah dan happening untuk saya dan keluarga :)

3 comments:

ezan said...

wah2.. tahniah2.. dah 100 entry nye.. keep on blogging farah...

happy new year! suka azam u yang last u.. cepat2 berusaha k... hehehe..

LiAnA said...

happy new year..
congrats!! keep on blogging :D

~farahsyeefa~ said...

ezan : tq :)
azam last tu paling mahu dicapai...hihi.

liana : tq atas sokongan :)

Tuesday, January 5, 2010

Entri ke 100 : Happy New Year 2010!



Walaweh...dah ke seratus dah entri saya. Tak sangka plak...hihi.

Saya mula berblogging dari bulan Julai 2009.

Masa saya rasa nak-ada-blog dulu, saya ingat saya akan pekasamkan blog saya ni sebab saya fikir saya tak ada masa nak menulis.

Rupanya meleset sekali. Blog ni lah yang saya tatap hari-hari pagi petang bawak ke malam sampai termasuk dalam mimpi...ekeke.


Okeh okeh.

Tak terlambat lagi rasanya saya nak wish kalian semua SELAMAT TAHUN BARU 2009 :)

So, bersekali dengan 'celebration' entri ke 100 saya, saya ucapkan selamat berazam baru kepada semua ya :D

Apa azam saya? Ok, bukan lah azam sangat but lebih kepada janji dan harapan pada diri sendiri gitu :)


1. Jadi seorang yang lebih baik, berguna dan berilmu.

2. Jadi anak, isteri dan ibu yang the bestest ever :)

3. Nak tengok kawan-kawan kawin, pregnant dan melahirkan anak yang kiut miut :)

4. Nak ber-reunion dengan member-member lama. Miss them so much!

5. Nak duduk rumah baru (InsyaAllah dalam masa terdekat).

6. Nak buat kenduri 4 in 1.

7. Tukar masa bekerja dari 8.30-5.30 kepada 8.00-5.00 (tak da beza pun...hehe)

8. Nak berbisnes. (harap menjadi dan tak hangat-hangat taik ayam).

9. Nak jalan-jalan keliling dunia. Uit, besornye cita-cita, keliling Malaysia dah le....huhu.

10. Sian Syeefa sorang-sorang so nak bagi dia adik....hihihi :P


Sempena tahun 2010 ini, cukup lah 10 tu rasanya. Kau banyak-banyak tak terbuat kang :D





Semoga tahun 2010 lebih meriah dan happening untuk saya dan keluarga :)

3 comments:

ezan

wah2.. tahniah2.. dah 100 entry nye.. keep on blogging farah...

happy new year! suka azam u yang last u.. cepat2 berusaha k... hehehe..

LiAnA

happy new year..
congrats!! keep on blogging :D

~farahsyeefa~

ezan : tq :)
azam last tu paling mahu dicapai...hihi.

liana : tq atas sokongan :)