CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, January 15, 2010

Baby & Nature Sugarissa Contest



Lama tak join contest kan? So, hari ni rasa nak take part plak contest anjuran sugarissa ni :)
Hari ni last day, sapa nak join, jom cepat!


Title : Syeefa's first moment at the most beautiful beach :)

Nama : Nur Syeefa Farisha bt Mahazir

Umur : 10 bulan ++

3 comments:

izzahazfar said...

bagus budak tecik ni..tak mandi bogel....akmal dah bogel main air..heheheh...

bila2 leh la kita p pantai..bawa anak berkelah dan main ayaq...ok tak?

~farahsyeefa~ said...

kak izah : time ni la start dia takut mandi laut ni..terkejut ombak datang...hihi

boleh je. anytime!

ezan said...

wah bestnya syeefa main air laut... xtakut ombak ye sayang... good luck!

Friday, January 15, 2010

Baby & Nature Sugarissa Contest



Lama tak join contest kan? So, hari ni rasa nak take part plak contest anjuran sugarissa ni :)
Hari ni last day, sapa nak join, jom cepat!


Title : Syeefa's first moment at the most beautiful beach :)

Nama : Nur Syeefa Farisha bt Mahazir

Umur : 10 bulan ++

3 comments:

izzahazfar

bagus budak tecik ni..tak mandi bogel....akmal dah bogel main air..heheheh...

bila2 leh la kita p pantai..bawa anak berkelah dan main ayaq...ok tak?

~farahsyeefa~

kak izah : time ni la start dia takut mandi laut ni..terkejut ombak datang...hihi

boleh je. anytime!

ezan

wah bestnya syeefa main air laut... xtakut ombak ye sayang... good luck!