CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, January 25, 2010

Happy birthday to my hubby :)

24 January 2010.

Happy birthday yang ke 29 buat papa Syeefa :)
Papa dah tua. Ibu menten muda belia.....ngehngeh :P
Moga jadi papa yang terbest.
Panjang umur. Murah rejeki. Sayangkan family sampai ke akhir hayat mu ye darling :)
Syeefa adalah 'hadiah' the bestest kan papa?
So ibu tak bagi payah apa-apa lah taon ni....hihi.
Kalau nak jugak, tunggu 9 bulan lagik....muahahaha. *gilo punye binik*
Selamat ulang tahun sayanggg *ikut nada lagu Imran Ajmain :)
Sebenarnya saya plan nak suprisekan suami dirumah aja dengan nyanyi lagu 'happy birthday' sambil bawak kek dengan Syeefa...hihi.
Tapi tak kesampaian la pulak sebab 'birthday man' ajak pegi makan.
Ini pun last minute punye plan. Pukul 9malam sabtu hari tu kami sefamily ke restoran di Batu Uban. Kat situ memang happening. Raaammai orang sebab makanan dia memang boleh bagi two thumbs up lah!

Kitorang pilih duduk di meja bersila. Senang. Boleh melunjur, kuak lentang, baring suma boleh :)
Kalau bawak baby pon senang. Bouncing chair dan babies chair disediakan. Uniknya, baby chair ni diperbuat daripada buluh. Kretip betol.


Dek kerana kami tiba pun dah pukul 9 lebih, kena tunggu lebih kurang sejam untuk order sampai. Tapi tak kisah, sebab ianya sodaaap :)


Syeefa dan Mak Tok :)


Haa...tengok ni. Ada macam kat umah tak? Siap santai tengok tv lagi tuh :D


Lepas makan, kami ronda-ronda di sekitar pantai berhampiran Queensbay Mall. Kat sini pun happening. Ramai orang.


Kalau dulu zaman bercinta, boleh la nak jalan dari hujung ke hujung . Sampai tak sedar dah nak pagi. Sekarang ni dah bawak anak sendiri, teringat pulak kenangan itu ;)


Main layang-layang. Padahal dah pukul 11 stengah dah. Seronok Daniel dengan 'wayang-wayang' nya. Orang cakap layang-layang dia still sebut wayang-wayang....hehehe.


Esoknya pergi ke Pantai Bersih pulak. Sambung main wayang-wayang lagi...hihi. Kat sini pun happening. Ramai datang berkelah bawak anak-anak.
Minggu depan nak datang lagi lah. Jom join! :)


3 comments:

izzahazfar said...

kim salam kat cik abang....depa tua kita menten..hahahha

9 bulan biler lagi...?mana tau kita leh counting sama2...hahahha..akakpun dah mula projek ni...

akmal demam chikenpox..sedih..rasa mcm nak balik skrg...(baru tau td masa thari call bb sitter

~farahsyeefa~ said...

hehe...tgh tunggu result...harapnya double line lah bila test nanti...heheh.

g la balik kak, cian die tu :(

ezan said...

happy birthday utk papa syeefa..

wah2... syeefa nak dpt adik ek? best2...

Monday, January 25, 2010

Happy birthday to my hubby :)

24 January 2010.

Happy birthday yang ke 29 buat papa Syeefa :)
Papa dah tua. Ibu menten muda belia.....ngehngeh :P
Moga jadi papa yang terbest.
Panjang umur. Murah rejeki. Sayangkan family sampai ke akhir hayat mu ye darling :)
Syeefa adalah 'hadiah' the bestest kan papa?
So ibu tak bagi payah apa-apa lah taon ni....hihi.
Kalau nak jugak, tunggu 9 bulan lagik....muahahaha. *gilo punye binik*
Selamat ulang tahun sayanggg *ikut nada lagu Imran Ajmain :)
Sebenarnya saya plan nak suprisekan suami dirumah aja dengan nyanyi lagu 'happy birthday' sambil bawak kek dengan Syeefa...hihi.
Tapi tak kesampaian la pulak sebab 'birthday man' ajak pegi makan.
Ini pun last minute punye plan. Pukul 9malam sabtu hari tu kami sefamily ke restoran di Batu Uban. Kat situ memang happening. Raaammai orang sebab makanan dia memang boleh bagi two thumbs up lah!

Kitorang pilih duduk di meja bersila. Senang. Boleh melunjur, kuak lentang, baring suma boleh :)
Kalau bawak baby pon senang. Bouncing chair dan babies chair disediakan. Uniknya, baby chair ni diperbuat daripada buluh. Kretip betol.


Dek kerana kami tiba pun dah pukul 9 lebih, kena tunggu lebih kurang sejam untuk order sampai. Tapi tak kisah, sebab ianya sodaaap :)


Syeefa dan Mak Tok :)


Haa...tengok ni. Ada macam kat umah tak? Siap santai tengok tv lagi tuh :D


Lepas makan, kami ronda-ronda di sekitar pantai berhampiran Queensbay Mall. Kat sini pun happening. Ramai orang.


Kalau dulu zaman bercinta, boleh la nak jalan dari hujung ke hujung . Sampai tak sedar dah nak pagi. Sekarang ni dah bawak anak sendiri, teringat pulak kenangan itu ;)


Main layang-layang. Padahal dah pukul 11 stengah dah. Seronok Daniel dengan 'wayang-wayang' nya. Orang cakap layang-layang dia still sebut wayang-wayang....hehehe.


Esoknya pergi ke Pantai Bersih pulak. Sambung main wayang-wayang lagi...hihi. Kat sini pun happening. Ramai datang berkelah bawak anak-anak.
Minggu depan nak datang lagi lah. Jom join! :)


3 comments:

izzahazfar

kim salam kat cik abang....depa tua kita menten..hahahha

9 bulan biler lagi...?mana tau kita leh counting sama2...hahahha..akakpun dah mula projek ni...

akmal demam chikenpox..sedih..rasa mcm nak balik skrg...(baru tau td masa thari call bb sitter

~farahsyeefa~

hehe...tgh tunggu result...harapnya double line lah bila test nanti...heheh.

g la balik kak, cian die tu :(

ezan

happy birthday utk papa syeefa..

wah2... syeefa nak dpt adik ek? best2...