CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, October 21, 2009

Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel

Saya ni contest-addict betul kan kawan-kawan. Belum panas punggung contest di bawah, saya join lagi satu contest pula. :)
Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel ini adalah anjuran Smileykidz.
Tuan penganjur kata boleh letak seberapa banyak gambar tapi cuma satu saja yang akan diadili.

Jadi saya godek-godek semua gambar sengih Syeefa yang sesuai dan tempek di sini untuk di nilai. Boleh la juri pilih yang mana satu idaman kalbu...hihi.



7 bulan


7 bulan


7 bulan



7 bulan


7 bulan

7 bulan



6 bulan


6 bulan


Untuk syarat-syarat dan maklumat lanjut, boleh terjah ke blog Smileykidz ye. Hadiah best tu...:P

5 comments:

Manusia said...

gud luck yea..
cam nak masuk jugak la hihi

Cik Zizee said...

kak farah..
azie paling suke gambar syeefa yg ke-5..cute sgt..

chop! cemaner kak farah nak suruh die smile ek? ker memang die spontan jer sengih cenggitu? comel2... suke2.. last time jumpe kak farah tue syeefa ngah tido kan kalo tak silap azie.. tp die kecik lg mase tue.. teringin nak dukung syeefa..

nak suruh syeefa panggil azie as aunty azie..hehe..suke

~farahsyeefa~ said...

manusia : timaceh...jom join cepat :)

azie : memg dia suke sengih gitu azie....nampak sape2 dari jauh mesti renyeh, tp bila org amik, nangis sakan...hihi.

nanti aunty azie dtg cnie ye....:)

Cik Zizee said...

hehe.. yer ker? syeefa susah nak serasi ng org lain ek? takpe2. tp mmg mostly gambar syeefa sengih cenggitu.. comel..hehe.. rase nak cubit pipi..

~nannoor said...

Salam ziarah dari SMILEYKIDZ.

Terima kasih kerana menyertai ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Entry anda telah di review.

Good Luck!! :)

~nannoor
SMILEYKIDZ Photography

Wednesday, October 21, 2009

Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel

Saya ni contest-addict betul kan kawan-kawan. Belum panas punggung contest di bawah, saya join lagi satu contest pula. :)
Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel ini adalah anjuran Smileykidz.
Tuan penganjur kata boleh letak seberapa banyak gambar tapi cuma satu saja yang akan diadili.

Jadi saya godek-godek semua gambar sengih Syeefa yang sesuai dan tempek di sini untuk di nilai. Boleh la juri pilih yang mana satu idaman kalbu...hihi.



7 bulan


7 bulan


7 bulan



7 bulan


7 bulan

7 bulan



6 bulan


6 bulan


Untuk syarat-syarat dan maklumat lanjut, boleh terjah ke blog Smileykidz ye. Hadiah best tu...:P

5 comments:

Manusia

gud luck yea..
cam nak masuk jugak la hihi

Cik Zizee

kak farah..
azie paling suke gambar syeefa yg ke-5..cute sgt..

chop! cemaner kak farah nak suruh die smile ek? ker memang die spontan jer sengih cenggitu? comel2... suke2.. last time jumpe kak farah tue syeefa ngah tido kan kalo tak silap azie.. tp die kecik lg mase tue.. teringin nak dukung syeefa..

nak suruh syeefa panggil azie as aunty azie..hehe..suke

~farahsyeefa~

manusia : timaceh...jom join cepat :)

azie : memg dia suke sengih gitu azie....nampak sape2 dari jauh mesti renyeh, tp bila org amik, nangis sakan...hihi.

nanti aunty azie dtg cnie ye....:)

Cik Zizee

hehe.. yer ker? syeefa susah nak serasi ng org lain ek? takpe2. tp mmg mostly gambar syeefa sengih cenggitu.. comel..hehe.. rase nak cubit pipi..

~nannoor

Salam ziarah dari SMILEYKIDZ.

Terima kasih kerana menyertai ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Entry anda telah di review.

Good Luck!! :)

~nannoor
SMILEYKIDZ Photography