CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, October 5, 2009

LANCAR :D

Selamat pagi semuanya :)

Hari ini saya bertenaga sekali. Sebab semalam makan banyak kot...hihi.
Saya terbangun awal hari ni. (Selama ni bangun tak berapa awal macam hari ni..hihi)
Saya mandi dulu sebelum mak mertua mandi. (Selalu dia mandi dulu walaupun dia tak ke ofis pun...ekeke)
Solat Subuh dengan khusyuk :)
Saya bersiap sekejap saja berbanding sebelum-sebelum ni sebab saya pakai tudung yang tak perlu guna keronsang :P
Dah bersiap, saya tengok jam baru pukul 6.35 pagi. Rasa cam nak kejut Syeefa untuk main-main dengannya, hehe.
Tapi takpa lah, saya betulkan kedudukan Syeefa, bantalnya sudah dikaki, selimut sudah di kepala....ekeke.
(ingat nak cerita pasal bukak pintu, gate,pakai kasut, start enjin kereta, tapi tak perlu kot...hihi)
Saya keluar rumah.
Sepanjang perjalanan, saya menempuh 8 traffic light. Hampir kesemuanya hijau belaka.
Sampai di jeti, banyak lagi parking yang kosong.
Saya tak payah susah susah menyelit bagai :P
Sampai di hentian feri, terus naik feri. Tak payah tunggu-tunggu macam kebanyakan hari ye kawan-kawan :)

Feri Pulau Talang-talang ni laju la pulak. Belum 15 minit dah pun berlabuh di seberang.
Sampai-sampai sajadi jeti sebelah Penang, terus ada bas 302.
Tak sampai lagi di tempat duduk di bas, bas sudah gerak.
Belum pun panas punggung duduk di dalam bas, dah sampai di ofis.
Baru 7.40.
Kerja belum ada kalian.
Apa nak buat ni?
Godek-godek belog lah jawabnya......heheheh.
Itu saja.
Sekian :P

2 comments:

izzahazfar said...

wah semangat ehh p keje..akak juga dok sangap2 sebab ari ahad ke uum pulak..

p/s: gambar akmal ada ngan farahkan..kalau sudi nanti send kat email akak...hehehe..akak nak minta izin masukkan gambar syeffa ye..abg akak kata itu menantu dia..hahhaa

~farahsyeefa~ said...

kak izzah : semangat terbangun awal..hihi.

note : gambar dah di update, ambil le..:P

Monday, October 5, 2009

LANCAR :D

Selamat pagi semuanya :)

Hari ini saya bertenaga sekali. Sebab semalam makan banyak kot...hihi.
Saya terbangun awal hari ni. (Selama ni bangun tak berapa awal macam hari ni..hihi)
Saya mandi dulu sebelum mak mertua mandi. (Selalu dia mandi dulu walaupun dia tak ke ofis pun...ekeke)
Solat Subuh dengan khusyuk :)
Saya bersiap sekejap saja berbanding sebelum-sebelum ni sebab saya pakai tudung yang tak perlu guna keronsang :P
Dah bersiap, saya tengok jam baru pukul 6.35 pagi. Rasa cam nak kejut Syeefa untuk main-main dengannya, hehe.
Tapi takpa lah, saya betulkan kedudukan Syeefa, bantalnya sudah dikaki, selimut sudah di kepala....ekeke.
(ingat nak cerita pasal bukak pintu, gate,pakai kasut, start enjin kereta, tapi tak perlu kot...hihi)
Saya keluar rumah.
Sepanjang perjalanan, saya menempuh 8 traffic light. Hampir kesemuanya hijau belaka.
Sampai di jeti, banyak lagi parking yang kosong.
Saya tak payah susah susah menyelit bagai :P
Sampai di hentian feri, terus naik feri. Tak payah tunggu-tunggu macam kebanyakan hari ye kawan-kawan :)

Feri Pulau Talang-talang ni laju la pulak. Belum 15 minit dah pun berlabuh di seberang.
Sampai-sampai sajadi jeti sebelah Penang, terus ada bas 302.
Tak sampai lagi di tempat duduk di bas, bas sudah gerak.
Belum pun panas punggung duduk di dalam bas, dah sampai di ofis.
Baru 7.40.
Kerja belum ada kalian.
Apa nak buat ni?
Godek-godek belog lah jawabnya......heheheh.
Itu saja.
Sekian :P

2 comments:

izzahazfar

wah semangat ehh p keje..akak juga dok sangap2 sebab ari ahad ke uum pulak..

p/s: gambar akmal ada ngan farahkan..kalau sudi nanti send kat email akak...hehehe..akak nak minta izin masukkan gambar syeffa ye..abg akak kata itu menantu dia..hahhaa

~farahsyeefa~

kak izzah : semangat terbangun awal..hihi.

note : gambar dah di update, ambil le..:P