CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, October 9, 2009

Contest wansteddy: love teddy bear :)

Dah lama rasanya tak masuk contest :) Hari ini ada waktu terluang nak godek-godek gambar penuh folder, terus saya rempit masuk contest sebelum tarikh tutup. Contest ini dari blogger wansteddy.

Soalan cik puan penganjur :)

Adakah anda meminati teddy bear?
Semestinya YA :)

Puan penganjur minta tepekkan gambar yang disukai. Ramai peserta yg tepek gambar dengan teddy bear. Saya takde gambar seperti itu, jadi saya tepek gambar ini :)

Saya suka gambar ini sebab nampak saya comel...hihi. Sebelum snap gambar ni saya dah ready berposing maut dengan Syeefa. Sudahnya, masa button capture di tekan Syeefa tiba-tiba buat geram cara dia. Ditarik-tarik tudung ibu dan digigit-gigit dengan gusi pipi mulus ibunya..ekeke.
Marah agaknya ibu tak habis-habis sengih bergambar...huhu.

Untuk keterangan lanjut, sila terjah ke blog mummy Aliya Damia ya :D


4 comments:

Cik Zizee said...

azie suke tgk gambar nie..hehee..comel..

~farahsyeefa~ said...

azie : akak memg comel azie..hihi :P

miela77 said...

Salam kenal...meh join Miela77 Aksi Di Aidilfitri Contest lak dan berpeluang memenangi hadiah bernilai RM40 keatas..tinggal 4 hari je lagi.. http://miela77.blogspot.com/2009/09/miela77-aksi-di-aidilfitri-contest.html

Promosi UK Antivirus Formula Bio-Tech Herbal 5ml 3 botol hanya RM55 termasuk pos laju..sesuai tuk demam, selsema, batuk, gejala ILI, cegah H1N1, asma, dan pelbagai penyakit lain..order ke Miela.77@gmail.com

wansteddy said...

tahniah farah syeefa. anda terpilih sbg pemenang contest wansteddy!

kem nama penuh, alamat ke email untuk kiriman hadiah: washifalo@yahoo.com

Friday, October 9, 2009

Contest wansteddy: love teddy bear :)

Dah lama rasanya tak masuk contest :) Hari ini ada waktu terluang nak godek-godek gambar penuh folder, terus saya rempit masuk contest sebelum tarikh tutup. Contest ini dari blogger wansteddy.

Soalan cik puan penganjur :)

Adakah anda meminati teddy bear?
Semestinya YA :)

Puan penganjur minta tepekkan gambar yang disukai. Ramai peserta yg tepek gambar dengan teddy bear. Saya takde gambar seperti itu, jadi saya tepek gambar ini :)

Saya suka gambar ini sebab nampak saya comel...hihi. Sebelum snap gambar ni saya dah ready berposing maut dengan Syeefa. Sudahnya, masa button capture di tekan Syeefa tiba-tiba buat geram cara dia. Ditarik-tarik tudung ibu dan digigit-gigit dengan gusi pipi mulus ibunya..ekeke.
Marah agaknya ibu tak habis-habis sengih bergambar...huhu.

Untuk keterangan lanjut, sila terjah ke blog mummy Aliya Damia ya :D


4 comments:

Cik Zizee

azie suke tgk gambar nie..hehee..comel..

~farahsyeefa~

azie : akak memg comel azie..hihi :P

miela77

Salam kenal...meh join Miela77 Aksi Di Aidilfitri Contest lak dan berpeluang memenangi hadiah bernilai RM40 keatas..tinggal 4 hari je lagi.. http://miela77.blogspot.com/2009/09/miela77-aksi-di-aidilfitri-contest.html

Promosi UK Antivirus Formula Bio-Tech Herbal 5ml 3 botol hanya RM55 termasuk pos laju..sesuai tuk demam, selsema, batuk, gejala ILI, cegah H1N1, asma, dan pelbagai penyakit lain..order ke Miela.77@gmail.com

wansteddy

tahniah farah syeefa. anda terpilih sbg pemenang contest wansteddy!

kem nama penuh, alamat ke email untuk kiriman hadiah: washifalo@yahoo.com