CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, October 23, 2009

Contest Cutest Baby in Walker

Lompat-lompat blog, saya terjumpa contest 'cutest baby in walker' pula :) Contest ini dianjurkan oleh tuan tanah ometomei sempena birthday puteri comelnya Nur Aqilah Insyirah yang ke 2 :)

Birthday si comel itu jatuh pada hari ini, so aunty nak wish kat Aqilah..

" Happy Birthday to Nur Aqilah Insyirah yang ke dua...
Semoga murah rezeki, panjang umur dan ceria-ceria selalu ya...." :)

Mari lihat gambar Syeefa bersama walker pinjam *winkwink*

Nur Syeefa Farisha
8 bulan

Walker ni abang sepupu Syeefa punya masa tecik dulu. So, akak ipar turunkan kepada Syeefa. Membazir katanya kalau nak beli baru. Saya setuju aje..kihkih.

Pendapat saya tentang walker :


BAIK

1. Kalau saya nak buat kerja, letak Syeefa dalam walker sekejap. Tak la risau Syeefa tergolek-golek sampai bawah sofa :P
2. Syeefa boleh praktis duduk dan mengimbang badan.
3. Senang nak beri Syeefa mamam instead of di pegang sebab Syeefa ralit main bendalah kat walker tu :)
BURUK

1. Risau kalau dah pandai 'drive' laju-laju karang 'terbabas' sampai ke luar pulak...hihi.
2. Duduk dalam walker asyik nak mencapai alas meja je kerjanya. Kalo lauk pauk tumpah atas muka kan susah...hikhik.
3. Kalau yang malas nak pegang, letak saja dalam walker *siannya ibu tengok*
4. Risau juga kanak-kanak lain tolak laju-laju macam troli sampai 'eksiden' :P
5. Tak bebas...hehe.

Okeh, penyertaan tamat. Ada masa lagi nak join, kalau ada yang berminat boleh klik banner di atas ya :)

4 comments:

ezan said...
This comment has been removed by the author.
ezan said...

comelnya syeefa dlm walker tu.. tp muka cam nak marah pun ada gak.. hehehee.. btw, good luck!

~farahsyeefa~ said...

tq kak ezan :)

Orked said...

salam mama syeefa..

tq cz sudi join contest saya..

gud luck yer syeefa sayang..

Friday, October 23, 2009

Contest Cutest Baby in Walker

Lompat-lompat blog, saya terjumpa contest 'cutest baby in walker' pula :) Contest ini dianjurkan oleh tuan tanah ometomei sempena birthday puteri comelnya Nur Aqilah Insyirah yang ke 2 :)

Birthday si comel itu jatuh pada hari ini, so aunty nak wish kat Aqilah..

" Happy Birthday to Nur Aqilah Insyirah yang ke dua...
Semoga murah rezeki, panjang umur dan ceria-ceria selalu ya...." :)

Mari lihat gambar Syeefa bersama walker pinjam *winkwink*

Nur Syeefa Farisha
8 bulan

Walker ni abang sepupu Syeefa punya masa tecik dulu. So, akak ipar turunkan kepada Syeefa. Membazir katanya kalau nak beli baru. Saya setuju aje..kihkih.

Pendapat saya tentang walker :


BAIK

1. Kalau saya nak buat kerja, letak Syeefa dalam walker sekejap. Tak la risau Syeefa tergolek-golek sampai bawah sofa :P
2. Syeefa boleh praktis duduk dan mengimbang badan.
3. Senang nak beri Syeefa mamam instead of di pegang sebab Syeefa ralit main bendalah kat walker tu :)
BURUK

1. Risau kalau dah pandai 'drive' laju-laju karang 'terbabas' sampai ke luar pulak...hihi.
2. Duduk dalam walker asyik nak mencapai alas meja je kerjanya. Kalo lauk pauk tumpah atas muka kan susah...hikhik.
3. Kalau yang malas nak pegang, letak saja dalam walker *siannya ibu tengok*
4. Risau juga kanak-kanak lain tolak laju-laju macam troli sampai 'eksiden' :P
5. Tak bebas...hehe.

Okeh, penyertaan tamat. Ada masa lagi nak join, kalau ada yang berminat boleh klik banner di atas ya :)