CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, October 19, 2009

Miela77 Aksi Di Aidilfitri Contest

Untuk sekian kalinya, saya join contest lagi. Nasib cik puan penganjur iaitu miela77 extend tempoh contest sampai 23hb :)

Ini gambar yang saya pertaruhkan. Mereka berdua (Daniel dan Ayuni) adalah anak-anak buah ku. Mereka ni sepupu. Gambar ni di ambil masa beraya di rumah Pak Su sebelah suami :) Moto berkuasa tinggi ni kepunyaan Pak Su suami yang masih berjiwa muda remaja. Daniel ni kalau bab-bab motor rempit ni bukan main suka lagi dia. Sampai balik rumah pun tak habis-habis ingat lagi pasal motor ni. Ingatkan dah lupa dah..ihihi. Apa yang kelakarnye, budak-budak ni dalam berbaju raya pon sempat lagi beraksi atas motor Kawasaki ni. Ala-ala mat rempit bawak awek pusing KL gitu...ekeke.

Apa yang saya mengenai Antivirus Formula Bio-Tech Herbal?

Sebenarnya dulu tak tahu pun, tapi bile dah terjah blog miela77, otomatis jadi tahu...hehehe.
UK Antivirus ni adalah sejenis vaksin yang yang dirumus khas bagi mencegah penyakit dari merebak dan memulihkan penyakit seperti wabak H1N1 yang makin menular sekarang. Dan namanya ANTIVIRUS kan? Mestila mencegah virus-virus gitu...hihi. Ia boleh juga menyembuh kan luka-luka, penyakit asma, batuk dan selsema tau kalian. Lagipun, UK Anti-virus mengandungi bahan-bahan herba semulajadi yang dicampur minyak zaitun dan serai wangi. Selamat digunakan oleh semua peringkat umur.(wah..dah macam karangan SPM ni...hihi)

Jadi kawan-kawan, kalau berminat nak join contest ni mari ke blog miela77 ya :)


1 comment:

Miela77 said...

Salam..datang menjelajah para pesertaku..semua okies..nantikan keputusannya..

gandakan penyertaan dengan setiap pembelian UK Antivirus bagi membolehkan anda dinilai dua kali..

Promosi terkini beli 3 botol UK Antivirus 5ml hanya RM55 termasuk poslaju..

Monday, October 19, 2009

Miela77 Aksi Di Aidilfitri Contest

Untuk sekian kalinya, saya join contest lagi. Nasib cik puan penganjur iaitu miela77 extend tempoh contest sampai 23hb :)

Ini gambar yang saya pertaruhkan. Mereka berdua (Daniel dan Ayuni) adalah anak-anak buah ku. Mereka ni sepupu. Gambar ni di ambil masa beraya di rumah Pak Su sebelah suami :) Moto berkuasa tinggi ni kepunyaan Pak Su suami yang masih berjiwa muda remaja. Daniel ni kalau bab-bab motor rempit ni bukan main suka lagi dia. Sampai balik rumah pun tak habis-habis ingat lagi pasal motor ni. Ingatkan dah lupa dah..ihihi. Apa yang kelakarnye, budak-budak ni dalam berbaju raya pon sempat lagi beraksi atas motor Kawasaki ni. Ala-ala mat rempit bawak awek pusing KL gitu...ekeke.

Apa yang saya mengenai Antivirus Formula Bio-Tech Herbal?

Sebenarnya dulu tak tahu pun, tapi bile dah terjah blog miela77, otomatis jadi tahu...hehehe.
UK Antivirus ni adalah sejenis vaksin yang yang dirumus khas bagi mencegah penyakit dari merebak dan memulihkan penyakit seperti wabak H1N1 yang makin menular sekarang. Dan namanya ANTIVIRUS kan? Mestila mencegah virus-virus gitu...hihi. Ia boleh juga menyembuh kan luka-luka, penyakit asma, batuk dan selsema tau kalian. Lagipun, UK Anti-virus mengandungi bahan-bahan herba semulajadi yang dicampur minyak zaitun dan serai wangi. Selamat digunakan oleh semua peringkat umur.(wah..dah macam karangan SPM ni...hihi)

Jadi kawan-kawan, kalau berminat nak join contest ni mari ke blog miela77 ya :)


1 comments:

Miela77

Salam..datang menjelajah para pesertaku..semua okies..nantikan keputusannya..

gandakan penyertaan dengan setiap pembelian UK Antivirus bagi membolehkan anda dinilai dua kali..

Promosi terkini beli 3 botol UK Antivirus 5ml hanya RM55 termasuk poslaju..