CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, February 24, 2010

Family hours :)

Masa balik bercuti di Ipoh baru ni, bawak Syeefa dan adik bongsu saya ke taman rekreasi. Tempat ini pemes dengan nama Taman Polo :) Memang sangat happening tetiap petang. Punyelah ramai umat manusia. Macam-macam aktiviti buleh buat. Jogging, main di playground, makan laksa, bertenet (hihi), main ball macam Syeefa, main layang-layang macam kitorang...hihi, dan macam-macam lagi :)
So, malas citer panjang-panjang. Let the pictures do the talking k :)



Ish..ish, meruntun hati betul bila tengok gambar ni. Teringat peristiwa itu.




Adik saya, Arshad main layang-layang :)



Saya pun teringin...hihi. Sebab macam best je tengok kites tu terbang tinggi. Yang dulu tak best sangat.


Papa belikan Syeefa ball. Tapi dok sibuk nak main ball orang lain...hihi.



Syeefa dapat 'kaki', tak nak orang pegang dia :)



Kat playground. Semua benda dia nak naik, semua orang dia nak kawan. How sweet :)

I really love every moment with my family :)

4 comments:

izzahazfar said...

dah besar anak kitakan farah...syeefa dah terror jalan yek...huhuhu...akmal masih takut2 lagi..

mamanoa said...

uloh..da dkat da dgn uma saya..naper xckp turun ipoh..bleh jumper kat padang polo tu..huhhuh

seronok tgk syeefa dpt main belon tu..heheh

mamaaerish : said...

bestkan polo... walopn x la gah maner... tp rs aman jer gi situ... eb kalo blk musti singgah... rindu laksa kedah... nyaman.... lgpn dkt ngan umah FIL (tmn cempaka)

kalo lik sok roger2 la ... leh jumper... hik3...

~farahsyeefa~ said...

kak izzah : tu la, dia tak nak kita pegang dia...eksyen nk jalan sendiri..hihi

mamanoa : next time leh la kite jumpa ek :)

mamaaerish : oh...dekat je tu. nanti le jumpe :)

Wednesday, February 24, 2010

Family hours :)

Masa balik bercuti di Ipoh baru ni, bawak Syeefa dan adik bongsu saya ke taman rekreasi. Tempat ini pemes dengan nama Taman Polo :) Memang sangat happening tetiap petang. Punyelah ramai umat manusia. Macam-macam aktiviti buleh buat. Jogging, main di playground, makan laksa, bertenet (hihi), main ball macam Syeefa, main layang-layang macam kitorang...hihi, dan macam-macam lagi :)
So, malas citer panjang-panjang. Let the pictures do the talking k :)



Ish..ish, meruntun hati betul bila tengok gambar ni. Teringat peristiwa itu.




Adik saya, Arshad main layang-layang :)



Saya pun teringin...hihi. Sebab macam best je tengok kites tu terbang tinggi. Yang dulu tak best sangat.


Papa belikan Syeefa ball. Tapi dok sibuk nak main ball orang lain...hihi.



Syeefa dapat 'kaki', tak nak orang pegang dia :)



Kat playground. Semua benda dia nak naik, semua orang dia nak kawan. How sweet :)

I really love every moment with my family :)

4 comments:

izzahazfar

dah besar anak kitakan farah...syeefa dah terror jalan yek...huhuhu...akmal masih takut2 lagi..

mamanoa

uloh..da dkat da dgn uma saya..naper xckp turun ipoh..bleh jumper kat padang polo tu..huhhuh

seronok tgk syeefa dpt main belon tu..heheh

mamaaerish :

bestkan polo... walopn x la gah maner... tp rs aman jer gi situ... eb kalo blk musti singgah... rindu laksa kedah... nyaman.... lgpn dkt ngan umah FIL (tmn cempaka)

kalo lik sok roger2 la ... leh jumper... hik3...

~farahsyeefa~

kak izzah : tu la, dia tak nak kita pegang dia...eksyen nk jalan sendiri..hihi

mamanoa : next time leh la kite jumpa ek :)

mamaaerish : oh...dekat je tu. nanti le jumpe :)