CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, February 2, 2010

Tak plan pun, tapi tetiba beli LCD :)

Semalam, masa santai-santai di ruang tamu after maghrib, suami tunjuk pamplet kedai barangan elektrik. Ada sale selama seminggu sempena CNY ni. Saya excited tengok barang murah-murah dan terus zass ke tempat kejadian...hihi. Dekat aje dengan rumah.

Saya berkenan tv LCD 32'' jenama Toshiba yang harganya hanya RM1299 sahaja. Murah kan? Sebab sebelum ni saya survey di kedai lain tak ada harga begini. After Jumaat ni akan naik lagi dan kembali ke harga asal selepas CNY.
Bila fikir bukan senang nak ada sale begini, lalu saya dan suami rembat lah satu. Sebenarnya ingat nak beli lambat lagi sebab nak tunggu rumah baru nanti. Tapi kami decide beli sekarang, sementara berbaloi-baloi ni...:)

Excited punya pasal, terus pasang di bilik malam tu jugak....hehehe. Tahap kejelasan adalah superb! So, malam tadi tido lambat semata nak tengok tv baru...hihi. Niat dihati nak beli macam-macam lagi, alang-alang dah murah tapi nanti tak tau nak letak kat mana pulak mesin basuh, fridge suma tu :(

3 comments:

Kak Rose said...

Selalu cengitu kan.... x plan tapi bila tengok ada sale trus je bli...kak rose pun gitu gak bli 40" samsung fullHD, HDMI lagik.... wat monitor PC he he....

izzahazfar said...

syok nyer.....tau dak tahun lepas ader dinner suk..patutnye akak p tp akmal lak demam...tv ni la hadiah cabutan bertuah yg patutnya akak dapat...huhuhu

~farahsyeefa~ said...

kak rose : agakbekenan tak yah tunggu2, rembat je kak rose...hihi

kak izah : sayang nye...takpe la, tak de rezeki :)

Tuesday, February 2, 2010

Tak plan pun, tapi tetiba beli LCD :)

Semalam, masa santai-santai di ruang tamu after maghrib, suami tunjuk pamplet kedai barangan elektrik. Ada sale selama seminggu sempena CNY ni. Saya excited tengok barang murah-murah dan terus zass ke tempat kejadian...hihi. Dekat aje dengan rumah.

Saya berkenan tv LCD 32'' jenama Toshiba yang harganya hanya RM1299 sahaja. Murah kan? Sebab sebelum ni saya survey di kedai lain tak ada harga begini. After Jumaat ni akan naik lagi dan kembali ke harga asal selepas CNY.
Bila fikir bukan senang nak ada sale begini, lalu saya dan suami rembat lah satu. Sebenarnya ingat nak beli lambat lagi sebab nak tunggu rumah baru nanti. Tapi kami decide beli sekarang, sementara berbaloi-baloi ni...:)

Excited punya pasal, terus pasang di bilik malam tu jugak....hehehe. Tahap kejelasan adalah superb! So, malam tadi tido lambat semata nak tengok tv baru...hihi. Niat dihati nak beli macam-macam lagi, alang-alang dah murah tapi nanti tak tau nak letak kat mana pulak mesin basuh, fridge suma tu :(

3 comments:

Kak Rose

Selalu cengitu kan.... x plan tapi bila tengok ada sale trus je bli...kak rose pun gitu gak bli 40" samsung fullHD, HDMI lagik.... wat monitor PC he he....

izzahazfar

syok nyer.....tau dak tahun lepas ader dinner suk..patutnye akak p tp akmal lak demam...tv ni la hadiah cabutan bertuah yg patutnya akak dapat...huhuhu

~farahsyeefa~

kak rose : agakbekenan tak yah tunggu2, rembat je kak rose...hihi

kak izah : sayang nye...takpe la, tak de rezeki :)