CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, February 10, 2010

Call hotfm untuk teka suara selebriti :)

Nak ketawa kuat-kuat pun ada. Kelakar dengar suara sendiri kat radio.

Sebenarnya selalu jugak try kol hotfm teka suara selebriti ni, tapi asik la line busy, engaged segala.
Tup-tup tadi saja-saja dail, dengar suara Suraya penerbit hotfm kat hujung talian.
Terkezuttt! Tersentap kejap. Then dia tanya nama dan jawapan.

Kendian dia suruh hold dulu, lepas tu pass pada Fafau dan FBI.
Dalam pada nak jawab tu, punya la nervous. Padahal bukan nampak muka pun...hihi.
Saya jawap 'Amer Sofaz'...dan jawapannya adalah Hangiitt!!!
Salah...melepas RM3100...huhu.

Saya SMS suami suruh dia dengar, dia kata saya control suara. Bukan control la bang, cover gabra ni, maklum la first time....ekeke.
Sapa yang dengar suara halus mulus tadi, caller no 3 tu saya la....hihi.

Baru la saya tau gitu ek proses rakaman pemanggil kat radio.
Ok, esok nak call lagik lah.
*jakun* :P

1 comment:

MRS. K said...

huhhuhuhu.. takpe, cuba lagi eh...

Wednesday, February 10, 2010

Call hotfm untuk teka suara selebriti :)

Nak ketawa kuat-kuat pun ada. Kelakar dengar suara sendiri kat radio.

Sebenarnya selalu jugak try kol hotfm teka suara selebriti ni, tapi asik la line busy, engaged segala.
Tup-tup tadi saja-saja dail, dengar suara Suraya penerbit hotfm kat hujung talian.
Terkezuttt! Tersentap kejap. Then dia tanya nama dan jawapan.

Kendian dia suruh hold dulu, lepas tu pass pada Fafau dan FBI.
Dalam pada nak jawab tu, punya la nervous. Padahal bukan nampak muka pun...hihi.
Saya jawap 'Amer Sofaz'...dan jawapannya adalah Hangiitt!!!
Salah...melepas RM3100...huhu.

Saya SMS suami suruh dia dengar, dia kata saya control suara. Bukan control la bang, cover gabra ni, maklum la first time....ekeke.
Sapa yang dengar suara halus mulus tadi, caller no 3 tu saya la....hihi.

Baru la saya tau gitu ek proses rakaman pemanggil kat radio.
Ok, esok nak call lagik lah.
*jakun* :P