CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, February 9, 2010

WeDdinG PhOto CoNtEst by LyNn HaMzAh


Ha, selalu asik masuk contest untuk anak je kan. Kali ni contest untuk ibu bapa pula...hihi.
Wedding photo contest ni dianjurkan oleh Lynn Hamzah bersama Qistina Wardrobe.
Saya malu sebenarnya nak enterprame gambar wedding, rasa cam kelakar teringat time posing sakan atas katil disaksikan ramai orang! Tersipu-sipu dibuatnya...hehehe. Tapi tak kisahlah, sekali sekala je enterprame :P
Meh tengok gambar saya dan suami :)


Suami : Mahazir bin Mansor

Isteri : Nazihatul farah bt Muhamad Nidzam

Tarikh keramat : 23 Mei 2008

Kenapa saya pilih gambar ni untuk menyertai contest ni?

Erm...saya rasa unik sebab time ni jenuh cover gelak sebab kena tenung suami lama-lama. Malu la...hihiks. Tapi oklah jugak, ada kenangan nanti. Bila belek-belek balik gelak sorang-sorang sampai merah muka....ekeke.

4 comments:

Tuesday, February 9, 2010

WeDdinG PhOto CoNtEst by LyNn HaMzAh


Ha, selalu asik masuk contest untuk anak je kan. Kali ni contest untuk ibu bapa pula...hihi.
Wedding photo contest ni dianjurkan oleh Lynn Hamzah bersama Qistina Wardrobe.
Saya malu sebenarnya nak enterprame gambar wedding, rasa cam kelakar teringat time posing sakan atas katil disaksikan ramai orang! Tersipu-sipu dibuatnya...hehehe. Tapi tak kisahlah, sekali sekala je enterprame :P
Meh tengok gambar saya dan suami :)


Suami : Mahazir bin Mansor

Isteri : Nazihatul farah bt Muhamad Nidzam

Tarikh keramat : 23 Mei 2008

Kenapa saya pilih gambar ni untuk menyertai contest ni?

Erm...saya rasa unik sebab time ni jenuh cover gelak sebab kena tenung suami lama-lama. Malu la...hihiks. Tapi oklah jugak, ada kenangan nanti. Bila belek-belek balik gelak sorang-sorang sampai merah muka....ekeke.