CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, February 17, 2010

It's double line!

Pagi-pagi nak pegi kerja dah ada good news :)

I'm really happy!

Saya memang mahukan baby lagi tahun ni dan Allah dah makbulkan doa dan niat saya :)

Bersyukur sangat :)

So, semalam beli test kit kat farmasi, pagi ni excited nak test.
Dan hasilnya......................


*wink wink*
Sebelum test memang ada tanda-tanda seperti :
1. Period lewat. Dah 49 hari masih tak di datangi bulan :)
2. Cepat letih. Balik kerja asik tertido je.
3. Mula pening dan loya.
4. Tak boleh bau makanan yang tertentu, mesti rasa semacam je tekak.
Syeefa akan dapat kawan :) :) :)
Semoga semuanya selamat dan dilindungi Allah SWT. AMIN.

11 comments:

MRS. K said...

congrax dear... take care ok

Pink dan Biru said...

utk baby girl and baby boy..yg cute2 saje..jom!

Mama_Aqish said...

tahniah...satu lagi berita baik dari rakan blogger....take care k

misz_nierah said...

wow! TAHNIAH akak! tahniah! tahniah! tahniah! yey yey, syifa nak ade kawan baru. yey yey. hehehe

izzahazfar said...

eh.komen akak takde?.

tahniah!
jeles!

zie fauzi said...

tahniah2...tak lama lg syeefa jadi kak long la yer...jaga diri elok2..

~aSHa~ said...

eh akak dah postkan ke komen ke belum tadi ek...ish..ke dah hilang..

~farahsyeefa~ said...

Thanks semua :)

kak asha and kak izzah : takde apa2 komen pun tadi..blog ni problem ke ek...

Jiey^Mien said...

congrats dear!
=)

~aSHa~ said...

mcm ada problem je..akak dah try 2 kali ni..ni kali ke 3

tahniah ye...semoga sihat2 selalu..

akak pun dulu alahan tak leh bau makanan gak...letih badan jadinye..nak makan pun tak selera..tapi awal2 je la..

ezan said...

tahniah!!!!! tumpang suka.. :)

Wednesday, February 17, 2010

It's double line!

Pagi-pagi nak pegi kerja dah ada good news :)

I'm really happy!

Saya memang mahukan baby lagi tahun ni dan Allah dah makbulkan doa dan niat saya :)

Bersyukur sangat :)

So, semalam beli test kit kat farmasi, pagi ni excited nak test.
Dan hasilnya......................


*wink wink*
Sebelum test memang ada tanda-tanda seperti :
1. Period lewat. Dah 49 hari masih tak di datangi bulan :)
2. Cepat letih. Balik kerja asik tertido je.
3. Mula pening dan loya.
4. Tak boleh bau makanan yang tertentu, mesti rasa semacam je tekak.
Syeefa akan dapat kawan :) :) :)
Semoga semuanya selamat dan dilindungi Allah SWT. AMIN.

11 comments:

MRS. K

congrax dear... take care ok

Pink dan Biru

utk baby girl and baby boy..yg cute2 saje..jom!

Mama_Aqish

tahniah...satu lagi berita baik dari rakan blogger....take care k

misz_nierah

wow! TAHNIAH akak! tahniah! tahniah! tahniah! yey yey, syifa nak ade kawan baru. yey yey. hehehe

izzahazfar

eh.komen akak takde?.

tahniah!
jeles!

zie fauzi

tahniah2...tak lama lg syeefa jadi kak long la yer...jaga diri elok2..

~aSHa~

eh akak dah postkan ke komen ke belum tadi ek...ish..ke dah hilang..

~farahsyeefa~

Thanks semua :)

kak asha and kak izzah : takde apa2 komen pun tadi..blog ni problem ke ek...

Jiey^Mien

congrats dear!
=)

~aSHa~

mcm ada problem je..akak dah try 2 kali ni..ni kali ke 3

tahniah ye...semoga sihat2 selalu..

akak pun dulu alahan tak leh bau makanan gak...letih badan jadinye..nak makan pun tak selera..tapi awal2 je la..

ezan

tahniah!!!!! tumpang suka.. :)