CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, August 21, 2009

DAYANG GIVEAWAY

Kali ni saya join contest oleh blogger Dayang pula. Saya harus pilih barang yang saya suka dalam blognya. Masalahnya, saya suka semua! Hasil kerjanya sangat cantik, dan kiut. Geram saya tengok. Macam-macam ada diblognya : Keychain, Crostich, Slipper, Baju, pelbagai Pouch, Hairclips dan barang comel-comel yang lain. (lepas ni Dayang harus pertimbangkan untuk peserta pilih 8 barang, hihi). Saya perlu pilih 1 barang sahaja. Saya perlu masa untuk pilih mana satu yang berkenan di hati saya (dan anak..ekeke). Saya dalam dilema mahu pilih hairclip atau slipper? Saya membayangkan Syeefa saya memakai barang kiut tersebut :P Akhirnya, setelah ditimbangtara , saya memilih HAIRCLIPS. Jika kalian mahu join giveaway ni, sila ke blog Dayang untuk keterangan lebih sempurna.


Ini dia handmade Hairclips yang kiut miut oleh Dayang :)

















Antara barang lain yang berkenan di hati saya :)

Fell Slipper. Comel kan kalian? Kreatif sungguh 'tukang buat' ini ya.



Saya tak tau apa nama benda kecil comel dia atas. Yang pastinya buat saya geram amat!


Kalau kalian mahu tempah, sila ke blog Dayang ye. Pasti anda 'tak tahan' lihat macam-macam barang menariks :)

4 comments:

Norry said...

Kalau baby girl memang comeiii pakai clip nihhhh....

~FARAH~ said...

ye kan norry..tambah2 yg pink2 tu...:)

Fiza Nordin said...

salam Farah...
jenuh gak turun naik atas tapi tak jumpe shoutbox.mmg tak de ke...tersorok ke entah le...

sy dtg membalas kunjungan. terima kasih sudi add link blog saya. saya juga dah berbuat demikian. siap dah follow tu.syiok gak masuk sini.banyak awak masuk give away ye...sy nak check satu,satu mane2 yg masih buka & boleh join sekali.sajelah suke suki dan memeriahkan suasana juga dalam masa yang sama mencari kenalan baru di alam cyber.menang kalah kite letak belakang ye tak...?

~FARAH~ said...

salam fiza...
saya tak letak shoutbox lagi + tak reti buat..:P

ye fiza...tak kisah menang idak..
suke tgk penyertaan blogger lain...
tima kaseh jenguk blog tah-ape-ape saya..
selamat berpuasa ya...

Friday, August 21, 2009

DAYANG GIVEAWAY

Kali ni saya join contest oleh blogger Dayang pula. Saya harus pilih barang yang saya suka dalam blognya. Masalahnya, saya suka semua! Hasil kerjanya sangat cantik, dan kiut. Geram saya tengok. Macam-macam ada diblognya : Keychain, Crostich, Slipper, Baju, pelbagai Pouch, Hairclips dan barang comel-comel yang lain. (lepas ni Dayang harus pertimbangkan untuk peserta pilih 8 barang, hihi). Saya perlu pilih 1 barang sahaja. Saya perlu masa untuk pilih mana satu yang berkenan di hati saya (dan anak..ekeke). Saya dalam dilema mahu pilih hairclip atau slipper? Saya membayangkan Syeefa saya memakai barang kiut tersebut :P Akhirnya, setelah ditimbangtara , saya memilih HAIRCLIPS. Jika kalian mahu join giveaway ni, sila ke blog Dayang untuk keterangan lebih sempurna.


Ini dia handmade Hairclips yang kiut miut oleh Dayang :)

















Antara barang lain yang berkenan di hati saya :)

Fell Slipper. Comel kan kalian? Kreatif sungguh 'tukang buat' ini ya.



Saya tak tau apa nama benda kecil comel dia atas. Yang pastinya buat saya geram amat!


Kalau kalian mahu tempah, sila ke blog Dayang ye. Pasti anda 'tak tahan' lihat macam-macam barang menariks :)

4 comments:

Norry

Kalau baby girl memang comeiii pakai clip nihhhh....

~FARAH~

ye kan norry..tambah2 yg pink2 tu...:)

Fiza Nordin

salam Farah...
jenuh gak turun naik atas tapi tak jumpe shoutbox.mmg tak de ke...tersorok ke entah le...

sy dtg membalas kunjungan. terima kasih sudi add link blog saya. saya juga dah berbuat demikian. siap dah follow tu.syiok gak masuk sini.banyak awak masuk give away ye...sy nak check satu,satu mane2 yg masih buka & boleh join sekali.sajelah suke suki dan memeriahkan suasana juga dalam masa yang sama mencari kenalan baru di alam cyber.menang kalah kite letak belakang ye tak...?

~FARAH~

salam fiza...
saya tak letak shoutbox lagi + tak reti buat..:P

ye fiza...tak kisah menang idak..
suke tgk penyertaan blogger lain...
tima kaseh jenguk blog tah-ape-ape saya..
selamat berpuasa ya...