CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, May 27, 2010

Unplanned celebration! :)

2 kali ahad yang lepas punya cerita baru nak buat entry.

Tak rancang nak shopping dan celebrate pun, tapi ianya tiba-tiba jadi satu hari yang begitu memorable :)

Ke Pacific Megamall untuk satu tujuan aje sebenarnya : Shopping kasut Syeefa.

Tapi dah jadi shopping untuk ibu-ibu....ekeke.

Sebelum tu mari tengok peel budak kecil ini tatkala di shopping complex. Dia buat macam rumah sendiri tau kawan-kawan...hihi.

Masuk celah sana, nyorok sebelah sinun :P

Bila dah penat, cari tempat landing plak. Tengok tu, boleh spot tak Syeefa kat mana? hehe...


Sambung plak aktiviti dia 'bershopping' :)

Semua kasut-kasut diatas semua saya berkenan! Rasa nak ambil bawak balik..hihi. Kalau ambil dapat sebelah je la :)


Saya paling suka yang ini tapi bertali pulak. Nanti Syeefa terpijak kan jatuh. Ceh3, sebenarnya ibu malas nak ikat....kuikui.


Akhirnya, ambil yang ini. Colourful gitu :)

Mari tengok hasil rembatan yang tidak disengajakan di hari tersebut :)


Handbag untuk ibu mertua saya, purse krim untuk kakak ipar saya, purse brown untuk ibu saya, kasut untuk saya, dan kasut kecil tu untuk Syeefa. Semuanya sempena hari ibu. Thanks ya Papa :)

Lepas shopping, terus teringin makan sesuatu. Destinasinya ialah Pizza Hut Auto City, Juru.




Syeefa makan apa saja yang ibu makan :)


Sedap Pizza terbaru ni. Nyumm...nyummmm :)


Burpppp...Alhamdulilah. Syeefa dah kenyang! :)

Walaupun biasa-biasa aje, tapi ianya sangat bermakna kerana saya ialah seorang IBU! :)

2 comments:

nOllY dOllY said...

Comelnye syeefa. geram betul tgk dia. hehe..
Selamat Hari Ibu buat k.Farah...
walaupun terlambat wish..tp nsib baik still dlm bulan Mei lg. huhu

~farah~ said...

nolly : tenkiu dear nolly :)cmner leh terserempak dgn blog tah hape2 akak ni?

Thursday, May 27, 2010

Unplanned celebration! :)

2 kali ahad yang lepas punya cerita baru nak buat entry.

Tak rancang nak shopping dan celebrate pun, tapi ianya tiba-tiba jadi satu hari yang begitu memorable :)

Ke Pacific Megamall untuk satu tujuan aje sebenarnya : Shopping kasut Syeefa.

Tapi dah jadi shopping untuk ibu-ibu....ekeke.

Sebelum tu mari tengok peel budak kecil ini tatkala di shopping complex. Dia buat macam rumah sendiri tau kawan-kawan...hihi.

Masuk celah sana, nyorok sebelah sinun :P

Bila dah penat, cari tempat landing plak. Tengok tu, boleh spot tak Syeefa kat mana? hehe...


Sambung plak aktiviti dia 'bershopping' :)

Semua kasut-kasut diatas semua saya berkenan! Rasa nak ambil bawak balik..hihi. Kalau ambil dapat sebelah je la :)


Saya paling suka yang ini tapi bertali pulak. Nanti Syeefa terpijak kan jatuh. Ceh3, sebenarnya ibu malas nak ikat....kuikui.


Akhirnya, ambil yang ini. Colourful gitu :)

Mari tengok hasil rembatan yang tidak disengajakan di hari tersebut :)


Handbag untuk ibu mertua saya, purse krim untuk kakak ipar saya, purse brown untuk ibu saya, kasut untuk saya, dan kasut kecil tu untuk Syeefa. Semuanya sempena hari ibu. Thanks ya Papa :)

Lepas shopping, terus teringin makan sesuatu. Destinasinya ialah Pizza Hut Auto City, Juru.




Syeefa makan apa saja yang ibu makan :)


Sedap Pizza terbaru ni. Nyumm...nyummmm :)


Burpppp...Alhamdulilah. Syeefa dah kenyang! :)

Walaupun biasa-biasa aje, tapi ianya sangat bermakna kerana saya ialah seorang IBU! :)

2 comments:

nOllY dOllY

Comelnye syeefa. geram betul tgk dia. hehe..
Selamat Hari Ibu buat k.Farah...
walaupun terlambat wish..tp nsib baik still dlm bulan Mei lg. huhu

~farah~

nolly : tenkiu dear nolly :)cmner leh terserempak dgn blog tah hape2 akak ni?