CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, May 12, 2010

Syeefa new look : Ala-ala cendawan butang :P

Dek susah ya amat nak ikat rambut Syeefa, kami ibu bapak ni decide potong potong potong aje rambutnya itu...hihi. Layan gambar Syeefa berjalan-jalan di Tesco selepas rambut di potong ala cendawan butang yang dalam tomyam tu :)












Tengah menunggu papa buat cermin mata, ada uncle yang baik hati bagi Syeefa Nestle Yoco drink. Thanks Uncle :)



Baiknya Syeefa ni, nak share dengan ibu ye :)

HAPPY MOTHER'S DAY, IBU...Syeefa dan adik sayanngggg ibu :):):)

8 comments:

ezan said...

comel je la aunty ezan tgk syeefa ngan hair style baru ni.. xde macam cendawan pun.. apa la ibu ni.. hehehe...

fikaryna said...

cendawan butang? hehe..nakai ibu nih..

~farah~ said...

ezan : hihi, skali tgk cm cendawan je...

fika : cam abu bakar elah pon ade...hehe.

Sitisifir10 said...

Apalah nasib kau nak...dicendawanbutangkan dek parents kau..hihih...takpe, cendawan butang pun org sayang :)

~farah~ said...

sitisifir : ekeke...tak sengaja mencendawan butangkan dia..:)

izzahazfar said...

tak boleh tahan tang gigi...akmal pun ada gigi cap kapak...hahahha

~farah~ said...

kak izah : kak, gigi tu asik mencederakan kami suami isteri tau..habis luka2 seluruh bdn digigit nya....

mamaaerish@eb said...

slm,
eb nk mtk emel add boleh?... eb nk invite msk blog sbb terpaksa privatisekan... sori yer sshkan... tq..
abbyal_bakri@yahoo.com

Wednesday, May 12, 2010

Syeefa new look : Ala-ala cendawan butang :P

Dek susah ya amat nak ikat rambut Syeefa, kami ibu bapak ni decide potong potong potong aje rambutnya itu...hihi. Layan gambar Syeefa berjalan-jalan di Tesco selepas rambut di potong ala cendawan butang yang dalam tomyam tu :)












Tengah menunggu papa buat cermin mata, ada uncle yang baik hati bagi Syeefa Nestle Yoco drink. Thanks Uncle :)



Baiknya Syeefa ni, nak share dengan ibu ye :)

HAPPY MOTHER'S DAY, IBU...Syeefa dan adik sayanngggg ibu :):):)

8 comments:

ezan

comel je la aunty ezan tgk syeefa ngan hair style baru ni.. xde macam cendawan pun.. apa la ibu ni.. hehehe...

fikaryna

cendawan butang? hehe..nakai ibu nih..

~farah~

ezan : hihi, skali tgk cm cendawan je...

fika : cam abu bakar elah pon ade...hehe.

Sitisifir10

Apalah nasib kau nak...dicendawanbutangkan dek parents kau..hihih...takpe, cendawan butang pun org sayang :)

~farah~

sitisifir : ekeke...tak sengaja mencendawan butangkan dia..:)

izzahazfar

tak boleh tahan tang gigi...akmal pun ada gigi cap kapak...hahahha

~farah~

kak izah : kak, gigi tu asik mencederakan kami suami isteri tau..habis luka2 seluruh bdn digigit nya....

mamaaerish@eb

slm,
eb nk mtk emel add boleh?... eb nk invite msk blog sbb terpaksa privatisekan... sori yer sshkan... tq..
abbyal_bakri@yahoo.com