CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, May 3, 2010

Bergumbira bersama seisi keluarga :)

Masa balik dari Ipoh, singgah McD Auto City, Juru. Encik Suami teringin makan double Big Mac.
Saya cakap "alah, sama je rasanyanya, cuma di double kan ajo"
Dia balas "mana sama, feel dia lain"
Ngalah bini mengandung plak makan nak ber-feel2 bagai ni...hihi.
Saya kongsi Happy Meal dengan Syeefa, tak leh makan fast food banyak sangat...padahal kalau tak mengandung memang hentam segala mak nenek...kihkih.

Sehelai fries mengambil masa 12 minit untuk dihabiskan oleh si kecik di atas...hihii.





Dah makan, Syeefa nak main pulak. Seronok dia naik turun tangga gelongsor tu. Nanti lah ibu belikan satu letak kat umah ye :P

Dah puas dok dalam McD, jalan plak sekitar situ. Kali ni terpanggil plak (wah..ayat) nak kesitu, selama ni tak pernah rasa terpanggil pon..hihi.


Macam-macam ado rupanya. Lebih kurang macam uptown jugak la.


Sila buat-buat tak nampak lemak berkrim disukai ramai tang mana yang obvious tu ye, saya ibu mengandung tau, memang lumrah alam...ekekek. Berat naik mendadak pulak kali ni. Sonang hati :)



Meriah tau kat sini bila malam. Lain kali nak datang lagi sebab hari tu singgah kejap je, sebab nak balik tengok tv...hihi.



Nota si ibu berat : Lately ni, saya asik promote tempat-tempat di Penang je kan? Harus claim komisen nih..hehehe.



3 comments:

izzahazfar said...

farah lepaskan syeffa jalan sendiri yek...?

akak kat public tak [enah lepas lagi...kalau tak dukung...stroler jer..tp kalau kat umah n turun keta g umah mak tok dia...akmal dah terror...

kejap je budak2 nikan...syeffa milih makan tak?entah nape akmal lately suka makan mee,meehon,laksa n spageti je..kalau nasi mmg boo layan..

~farahsyeefa~ said...

ha ah..dia tak nak kita dukung, mesti nak turun...kdg risau gak....

syifa mkn jugk nasik, tp ikut lauk ape and angin die...
kalau nk bg dia concentrate mkn, kena bg dai ralit2 menulis ke, main ke...tp kat kedai byk plak mknnye...

ezan said...

double big mac.. wah idaman ku selalu time2 pregnant ni.. hehehee...

Monday, May 3, 2010

Bergumbira bersama seisi keluarga :)

Masa balik dari Ipoh, singgah McD Auto City, Juru. Encik Suami teringin makan double Big Mac.
Saya cakap "alah, sama je rasanyanya, cuma di double kan ajo"
Dia balas "mana sama, feel dia lain"
Ngalah bini mengandung plak makan nak ber-feel2 bagai ni...hihi.
Saya kongsi Happy Meal dengan Syeefa, tak leh makan fast food banyak sangat...padahal kalau tak mengandung memang hentam segala mak nenek...kihkih.

Sehelai fries mengambil masa 12 minit untuk dihabiskan oleh si kecik di atas...hihii.





Dah makan, Syeefa nak main pulak. Seronok dia naik turun tangga gelongsor tu. Nanti lah ibu belikan satu letak kat umah ye :P

Dah puas dok dalam McD, jalan plak sekitar situ. Kali ni terpanggil plak (wah..ayat) nak kesitu, selama ni tak pernah rasa terpanggil pon..hihi.


Macam-macam ado rupanya. Lebih kurang macam uptown jugak la.


Sila buat-buat tak nampak lemak berkrim disukai ramai tang mana yang obvious tu ye, saya ibu mengandung tau, memang lumrah alam...ekekek. Berat naik mendadak pulak kali ni. Sonang hati :)



Meriah tau kat sini bila malam. Lain kali nak datang lagi sebab hari tu singgah kejap je, sebab nak balik tengok tv...hihi.



Nota si ibu berat : Lately ni, saya asik promote tempat-tempat di Penang je kan? Harus claim komisen nih..hehehe.



3 comments:

izzahazfar

farah lepaskan syeffa jalan sendiri yek...?

akak kat public tak [enah lepas lagi...kalau tak dukung...stroler jer..tp kalau kat umah n turun keta g umah mak tok dia...akmal dah terror...

kejap je budak2 nikan...syeffa milih makan tak?entah nape akmal lately suka makan mee,meehon,laksa n spageti je..kalau nasi mmg boo layan..

~farahsyeefa~

ha ah..dia tak nak kita dukung, mesti nak turun...kdg risau gak....

syifa mkn jugk nasik, tp ikut lauk ape and angin die...
kalau nk bg dia concentrate mkn, kena bg dai ralit2 menulis ke, main ke...tp kat kedai byk plak mknnye...

ezan

double big mac.. wah idaman ku selalu time2 pregnant ni.. hehehee...