CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, April 30, 2010

Wedding ANis - Gathering :)

Sabtu minggu lepas, begitu teruja sekali nak balik Ipoh. Suami dah dipaksa bercuti...hihi. Sebelum Subuh dah bangun siap-siap beg anak, siap beg ibu dan bapa. Jam 10 lebih dah bertolak dari Penang. Selalunya half way tu singgah RnR dulu makan buah ke apa. Kali ni "tak payah singgah memana ye bang, kita terus ke destinasi okeh" kata sang isteri kepada sang driver...ekeke. Sampai sana dalam 12 setengah, tak nampak batang hidung kengkawan lagi....hihi.
Mari lah tengok pengantin plak ye. Anis ni kawan masa sekolah dulu. Disebabkan kitorang stay kat hostel, semua pon jadi rapat sampai sekarang. Tambah-tambah dah ada facebook sekarang, makin kencang lah berinteraksi...hihi.



Pinang dibelah dua :) Pengapit tu pon rakan se-hostel juga, Syeera. Harap-harap lepas ni turn dia la pulak...hihi.


Fren of mine :) Yana-Siti-Me-Dayah. Abaikan pipi kembang semangkuk ibu mengandung tu ye. Takleh nak buat apa dah...ekeke.



Kengkawan yang hadir. Best Sangat jumpa mereka!!! Selalu dapat jumpa pon time kenduri kendara aja. Takpe-takpe, next 5 years ok presiden Siti?? hihihihi.

Makanan sangat banyak dan sedap. Tambah-tambah saya memang teringin sangat makan nasi minyak Ipoh. Menu : Nasi minyak, ayam berempah, ayam masak merah, daging hitam, acar buah, pecal, jelatah, ikan masin, kari daging pon ada tak silap. Saya amik semua tak tinggal satu pun...hihi. Buruk perangai pun takpe lah, lepas ni tah bila lagi kan? :P


Saya bangun dah and cakap kat suami "kejap, nak gi amik gambar lauk pauk" Dia jawab "ish, buat malu kat orang je, orang tengah sibuk amik makanan, dia sibuk nak tangkap gambar plak...." Slowly saya duduk kembali ke tempat asal dan berkata dalam hati "eh, tak faham kah kerjaya seorang blogger??"

Sebab tu takda sebarang gambar kat sini.


Kuikuikui, SEKIAN.

2 comments:

nhmy said...

laaa... kamu nak snap pic laukpauk ker? awat time kami beratur amek mknn kamu takmo snap? konon2 amek pic kami2 waktu tuhh. ekeke ;p you ni malumalu pulak. hikhikhik ;pp

~farahsyeefa~ said...

dayah, tak tepikir lak haku...hihi.

Friday, April 30, 2010

Wedding ANis - Gathering :)

Sabtu minggu lepas, begitu teruja sekali nak balik Ipoh. Suami dah dipaksa bercuti...hihi. Sebelum Subuh dah bangun siap-siap beg anak, siap beg ibu dan bapa. Jam 10 lebih dah bertolak dari Penang. Selalunya half way tu singgah RnR dulu makan buah ke apa. Kali ni "tak payah singgah memana ye bang, kita terus ke destinasi okeh" kata sang isteri kepada sang driver...ekeke. Sampai sana dalam 12 setengah, tak nampak batang hidung kengkawan lagi....hihi.
Mari lah tengok pengantin plak ye. Anis ni kawan masa sekolah dulu. Disebabkan kitorang stay kat hostel, semua pon jadi rapat sampai sekarang. Tambah-tambah dah ada facebook sekarang, makin kencang lah berinteraksi...hihi.



Pinang dibelah dua :) Pengapit tu pon rakan se-hostel juga, Syeera. Harap-harap lepas ni turn dia la pulak...hihi.


Fren of mine :) Yana-Siti-Me-Dayah. Abaikan pipi kembang semangkuk ibu mengandung tu ye. Takleh nak buat apa dah...ekeke.



Kengkawan yang hadir. Best Sangat jumpa mereka!!! Selalu dapat jumpa pon time kenduri kendara aja. Takpe-takpe, next 5 years ok presiden Siti?? hihihihi.

Makanan sangat banyak dan sedap. Tambah-tambah saya memang teringin sangat makan nasi minyak Ipoh. Menu : Nasi minyak, ayam berempah, ayam masak merah, daging hitam, acar buah, pecal, jelatah, ikan masin, kari daging pon ada tak silap. Saya amik semua tak tinggal satu pun...hihi. Buruk perangai pun takpe lah, lepas ni tah bila lagi kan? :P


Saya bangun dah and cakap kat suami "kejap, nak gi amik gambar lauk pauk" Dia jawab "ish, buat malu kat orang je, orang tengah sibuk amik makanan, dia sibuk nak tangkap gambar plak...." Slowly saya duduk kembali ke tempat asal dan berkata dalam hati "eh, tak faham kah kerjaya seorang blogger??"

Sebab tu takda sebarang gambar kat sini.


Kuikuikui, SEKIAN.

2 comments:

nhmy

laaa... kamu nak snap pic laukpauk ker? awat time kami beratur amek mknn kamu takmo snap? konon2 amek pic kami2 waktu tuhh. ekeke ;p you ni malumalu pulak. hikhikhik ;pp

~farahsyeefa~

dayah, tak tepikir lak haku...hihi.