CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, April 23, 2010

Mee Sotong - Air kelapa - Coconut shake Padang Kota !

Hari Sabtu entah bila entah, teringin plak tekak nak minum coconut shake, dan suami terasa nk makan mi sotong. Memandangkan pakejnya ada di Padang Kota, kami zoom in lah ke sana...hihi.


Papa tu tgh auta apa la kat anak tu. Nak suruh anak dok diam punya pasal. Kalau tak karang jadi waitress tak bergaji plak kesana kesini dia..hihi.

Okey, ini lah pakej makanannya yang confirm2 kalau datang sini takde benda lain dah yang nak diorde. Mee Sotong + Coconut Shake (dalam pic atas tu, dah abes..hihi) + air kelapa. Wajib 2 gelas ye :)

Dah sendat perut mari ke playground berhampiran ye kawan-kawan. Ibu volunteer jadik camerawoman :)







Dah puas boleh la balik dengan senang hati.

Mi Sotong kat sini memang femes emes dan sedap sangat. Kalau datang Penang, rugi tak try :)

Itu aje nak cerita.
BYE :)

3 comments:

sweetfiza said...

mee goreng sotong ke ...
mee goreng & sambal sotong tu ek ....mee udang pernah dngr ...mee sotng baru dgr ni ha ....
he he he ...

mamaaerish : said...

ala tomeinyer... sedap ker me sotong tuh?....

~farahsyeefa~ said...

fiza : mee goreng ada sotong..tp bkn cam sambal...sedappppp :)

mamaaerish : sedapp, kalao g ari sabtu fullhouse kat situ...ahad tutup rsnya.

Friday, April 23, 2010

Mee Sotong - Air kelapa - Coconut shake Padang Kota !

Hari Sabtu entah bila entah, teringin plak tekak nak minum coconut shake, dan suami terasa nk makan mi sotong. Memandangkan pakejnya ada di Padang Kota, kami zoom in lah ke sana...hihi.


Papa tu tgh auta apa la kat anak tu. Nak suruh anak dok diam punya pasal. Kalau tak karang jadi waitress tak bergaji plak kesana kesini dia..hihi.

Okey, ini lah pakej makanannya yang confirm2 kalau datang sini takde benda lain dah yang nak diorde. Mee Sotong + Coconut Shake (dalam pic atas tu, dah abes..hihi) + air kelapa. Wajib 2 gelas ye :)

Dah sendat perut mari ke playground berhampiran ye kawan-kawan. Ibu volunteer jadik camerawoman :)







Dah puas boleh la balik dengan senang hati.

Mi Sotong kat sini memang femes emes dan sedap sangat. Kalau datang Penang, rugi tak try :)

Itu aje nak cerita.
BYE :)

3 comments:

sweetfiza

mee goreng sotong ke ...
mee goreng & sambal sotong tu ek ....mee udang pernah dngr ...mee sotng baru dgr ni ha ....
he he he ...

mamaaerish :

ala tomeinyer... sedap ker me sotong tuh?....

~farahsyeefa~

fiza : mee goreng ada sotong..tp bkn cam sambal...sedappppp :)

mamaaerish : sedapp, kalao g ari sabtu fullhouse kat situ...ahad tutup rsnya.