CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, April 22, 2010

16 weeks

1. Perut semakin menampakkan bentuk bulat dengan jayanya.

2. Morning sickness ingatkan dh kurang, tetiba hari ni jadi teramat pening sampai nak jatuh tangga dah muntah dengan banyaknya kat tempat parking kereta.

3.Baby sihat. Kakaknya pon sama..hihi

4. 4 minggu lepas, doctor detact ada cyst. Alhamdulillah, semalam check dah hilang.

5. Berat naik 1.6 kg (wahh, malunya nk citerr), so kena buat hp dan urine test seminggu 2 kali.
Malassnye den....

6. Dah dengar heart beat baby. Syahdunya...

7. Saya semakin tekun buat cross word, latihan matematik, cari mende tersebunyi dan word search.

8. Stress tak hilang-hilang.




Nota ibu bulat : Sape boleh rekemen hotel mana yang ok kat Cameron? Tetiba teringin nak gi petik strawberi :)

4 comments:

MRS. K said...

huhuhu... i dulu pegi sewa apartment je coz pegi ramai kan... sewa dalam 220 kot satu malam...

mamaaerish : said...

tahniah... ;p

izzahazfar said...

hotel titiwangsa...murah dan makan steamboat sedap..?
bila nak p..?
jom konvoi!

~farahsyeefa~ said...

kak izzah :nk g 26/5 ni..jom!
mrs K :ok jgk price tu...tq :)
mamaaerish : timaceh :)

Thursday, April 22, 2010

16 weeks

1. Perut semakin menampakkan bentuk bulat dengan jayanya.

2. Morning sickness ingatkan dh kurang, tetiba hari ni jadi teramat pening sampai nak jatuh tangga dah muntah dengan banyaknya kat tempat parking kereta.

3.Baby sihat. Kakaknya pon sama..hihi

4. 4 minggu lepas, doctor detact ada cyst. Alhamdulillah, semalam check dah hilang.

5. Berat naik 1.6 kg (wahh, malunya nk citerr), so kena buat hp dan urine test seminggu 2 kali.
Malassnye den....

6. Dah dengar heart beat baby. Syahdunya...

7. Saya semakin tekun buat cross word, latihan matematik, cari mende tersebunyi dan word search.

8. Stress tak hilang-hilang.




Nota ibu bulat : Sape boleh rekemen hotel mana yang ok kat Cameron? Tetiba teringin nak gi petik strawberi :)