CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, May 7, 2010

House of SITI! :)


Sekarang ni saya tengah menggila shopping online, seminggu 2 3 parcel sampai kat umah sampai SIL saya tak larat nak tengok muka posmen tu dah..hihihi.

Minggu lepas saya beli kain dari House of Siti. SUmpah lawa-lawa kain kat situ! Ekceli, owner dia adalah kawan seperjuangan saya masa sekolah dulu, now dia jadi fulltime house wife walaupun belajo tinggi melangit...hihi. So, dia bukak online shop ni untuk mengisi masa terluang dan otomatis membuatkan akaun saya susut hari demi hari...kihkihkih.



Ini salah satu kain jenis Viscose Cotton yang ada kat House of Siti. Kain ni memang bestt kengkawan. Lembutt, berat dan sejukkk sangat. Kalau buat baju kurung tu memang sesuai dan terletak je kat badan. Berkualiti tu dah tentu dah. I LIKE!!






Banyak lagi jenis kain yang House of Siti ada macam Viscose Cotton yang saya beli kat atas tu, Crepe, China Silk, Voile Cotton dan macam lagi akan di tawarkan dari semasa ke semasa. Rambang mata weh!! The prices is very reasonable. Jom beli buat baju raya jom!! Kalau berminat boleh klik kat logo pink HOUSE OF SITI tu ye :)

3 comments:

House of SITI said...

Tenkiu dear 4 promoting HoS...!!!I love u soooo much...!!mmmmuuuaahhh..!!!

~farahsyeefa~ said...

u re welcome :)
nanti kalo aku ade house of farah ko lak promote...hihi :)

House of SITI said...

Hhahaha..no problemo...kita tggu kemunculan HoF plak pasnie..;DD

Friday, May 7, 2010

House of SITI! :)


Sekarang ni saya tengah menggila shopping online, seminggu 2 3 parcel sampai kat umah sampai SIL saya tak larat nak tengok muka posmen tu dah..hihihi.

Minggu lepas saya beli kain dari House of Siti. SUmpah lawa-lawa kain kat situ! Ekceli, owner dia adalah kawan seperjuangan saya masa sekolah dulu, now dia jadi fulltime house wife walaupun belajo tinggi melangit...hihi. So, dia bukak online shop ni untuk mengisi masa terluang dan otomatis membuatkan akaun saya susut hari demi hari...kihkihkih.



Ini salah satu kain jenis Viscose Cotton yang ada kat House of Siti. Kain ni memang bestt kengkawan. Lembutt, berat dan sejukkk sangat. Kalau buat baju kurung tu memang sesuai dan terletak je kat badan. Berkualiti tu dah tentu dah. I LIKE!!






Banyak lagi jenis kain yang House of Siti ada macam Viscose Cotton yang saya beli kat atas tu, Crepe, China Silk, Voile Cotton dan macam lagi akan di tawarkan dari semasa ke semasa. Rambang mata weh!! The prices is very reasonable. Jom beli buat baju raya jom!! Kalau berminat boleh klik kat logo pink HOUSE OF SITI tu ye :)