CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, September 16, 2009

TAG DARI BONDA RAZIQ (KAK IZZAH) :)

Salam semua :)
Kak Izzah tag saya. Jadi saya perlu cepat-cepat selesaikan sebelum cuti raya, kalau tak bersawang nanti, hihi.
***The rules of the game get posted at the beginning. Each player answer the question about themselves. At the end of the post, the player then tags 5 people and posts their name. Then goes to their blogs and leaves them a comment. Letting them to know that they have been tagged. Let the person who tagged you know when you’ve posted your answer. So now, on to the questions…!!***
*1* What were you doing 5 years ago?
Tahun 2004 ye. Erm..(saya masih hingusan, kihkih). Time ni sedang bercintan cintun dengan encik suami (dan fikir-fikir nama bakal anak -hihi, gatal)
*2* What are 5 things on your to-do list for today?
1. Bayar PTPTN tru online
2. Bayar duit kete
3. Bayar bil Maxis Broadband
4. Shopping last minit
5. Terjah Pasar Ramadan beli ayam percik, air kelapa, kuih lopeh, etc etc....(kuat makan tol saya)
*Perasan tak semua to-do-list ni melibatkan pengaliran wang keluar? (huhhh - berpeluh den)

*3* What are 5 snacks you enjoy?
1. Aiskrim vanila jenama nestle
2. Cheesecake kat Secret Recipi (yummyy.!)
3. Mc Flurry McD
4. Mr Potato
5. Biskut 4 segi cap Hup Seng cicah milo panas....best (dalam pantang tiap pagi makan)
*Hampir semua makanan diatas menambahkan lemak di badan, hehehe.
*4* What are 5 things you would do if u were a Billionare?
1. Kembangkan bisnes sampai ke Planet Pluto. (logik?)
2. Buat rumah anak yatim, warga emas, kurang upaya, etc...semuanya fully support.
3. Share dengan family duit bebanyak tu (ikut sukati diorang nak buat ape dengan duit itu ya).
4. Buat rumah sebelah Siti Nurhaliza dan Donald Trump punya rumah.
5. Produce rancangan The Apprentice sendiri (boley gitu?) Ekeke.
*Moga dimakbulkan Allah, Amin :)
*5* What are 5 jobs you’ve had?
1. Penolong Pegawai Tadbir (sama macam Kak Izzah)
2. Kerani Perundangan
3. Kerani Pemasaran
4. Penganggur
5. Student
* Sila baca mengikut turutan bawah ke atas ye kalian :P
*5* person to tag
Silakan menjawab tag saya ye :D

2 comments:

izzahazfar said...

huhuhu...sumer org jawap tag akak..best..!

p/s:bila cuti raya?

~FARAH~ said...

kak izzah : stat minggu dpn smp isnin, kalo tak smp selasa, ada kursus e-tanah la plak...:P

Wednesday, September 16, 2009

TAG DARI BONDA RAZIQ (KAK IZZAH) :)

Salam semua :)
Kak Izzah tag saya. Jadi saya perlu cepat-cepat selesaikan sebelum cuti raya, kalau tak bersawang nanti, hihi.
***The rules of the game get posted at the beginning. Each player answer the question about themselves. At the end of the post, the player then tags 5 people and posts their name. Then goes to their blogs and leaves them a comment. Letting them to know that they have been tagged. Let the person who tagged you know when you’ve posted your answer. So now, on to the questions…!!***
*1* What were you doing 5 years ago?
Tahun 2004 ye. Erm..(saya masih hingusan, kihkih). Time ni sedang bercintan cintun dengan encik suami (dan fikir-fikir nama bakal anak -hihi, gatal)
*2* What are 5 things on your to-do list for today?
1. Bayar PTPTN tru online
2. Bayar duit kete
3. Bayar bil Maxis Broadband
4. Shopping last minit
5. Terjah Pasar Ramadan beli ayam percik, air kelapa, kuih lopeh, etc etc....(kuat makan tol saya)
*Perasan tak semua to-do-list ni melibatkan pengaliran wang keluar? (huhhh - berpeluh den)

*3* What are 5 snacks you enjoy?
1. Aiskrim vanila jenama nestle
2. Cheesecake kat Secret Recipi (yummyy.!)
3. Mc Flurry McD
4. Mr Potato
5. Biskut 4 segi cap Hup Seng cicah milo panas....best (dalam pantang tiap pagi makan)
*Hampir semua makanan diatas menambahkan lemak di badan, hehehe.
*4* What are 5 things you would do if u were a Billionare?
1. Kembangkan bisnes sampai ke Planet Pluto. (logik?)
2. Buat rumah anak yatim, warga emas, kurang upaya, etc...semuanya fully support.
3. Share dengan family duit bebanyak tu (ikut sukati diorang nak buat ape dengan duit itu ya).
4. Buat rumah sebelah Siti Nurhaliza dan Donald Trump punya rumah.
5. Produce rancangan The Apprentice sendiri (boley gitu?) Ekeke.
*Moga dimakbulkan Allah, Amin :)
*5* What are 5 jobs you’ve had?
1. Penolong Pegawai Tadbir (sama macam Kak Izzah)
2. Kerani Perundangan
3. Kerani Pemasaran
4. Penganggur
5. Student
* Sila baca mengikut turutan bawah ke atas ye kalian :P
*5* person to tag
Silakan menjawab tag saya ye :D

2 comments:

izzahazfar

huhuhu...sumer org jawap tag akak..best..!

p/s:bila cuti raya?

~FARAH~

kak izzah : stat minggu dpn smp isnin, kalo tak smp selasa, ada kursus e-tanah la plak...:P