CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, September 26, 2009

Happy Birthday to Me :)

Entri ini ditujukan khas untuk diri sendiri. Hihi.
Saya sudah 24 tahun.
Saya rasa sudah tua (kedut) :P
Rasanya seperti mahu kembali ke zaman 'si manis 17' dulu. Hihiks.
Tah mengapa, saya mesti nervous tiap kali birthday saya.
Sebabnya dah bertambah angka umur saya.
Tahun demi tahun nanti saya akan bergelar warga emas pula (uwaaa...., tak dapat terima kenyataan).
Hmm, lumrah hidup lah kan, yang bayi pasti dewasa, yang muda remaja pasti mengeleber di sana sini kelak. Huhu.


Kengkawan...
Diumur 24tahun ini, saya masih belum puas dengan apa yang saya kecapi.
Belum ada apa untuk dibanggakan.
Tetapi....
Mana tahu 1o tahun selepas entri ini ditulis, saya sudah setanding Siti Nurhaliza dari segi wang simpanan. Ekeke.
Doakan saya ya.


Selamat Ulang Tahun yang ke 24 untuk tuan punya blog.
Iaitu saya :)

11 comments:

Hazrey said...

Farah, hepi birthday! If being 24 is old, then as a fren of mine said, saya kategori ancient! Hahah. Have a good birthday celebration!

adda said...

hepi besday.. 24?? sgt mude.. cuba rasakan bila umur dh mula cecah 30 lagi terasa wohoho.. takpe lah enjoy la umur kite yek.. semoga panjang umo n dimurahkan rezki

zai kulim said...

HAPPY BESDAY KO...MUDA LAGI TU AKAK NIE DAH NAK MAUSK 31 ADUS TERASA TUANYER....

Cik Zizee said...

happy birthday kak farah!!!!!

izzahazfar said...

HAPPY BISDAY..
MOGA PANJANG UMUR MURAH REZEKI DAN JADI IBU YANG BAIK SERTA ISTERI MITHALI..

Intan said...

Happy 24th besday to Farah! Alaa jgn lah nervous lagi farah...pusingan hidup kita macam roda dear. Itulah fitrah manusia :)

Apa pon Intan doakan agar Farah panjang umur, murah rezeki, sihat walafiat dan bahagia bersama keluarga yg terchenta!

Ceria ceria sllu kay ;)

ezan said...

happy birthday!!!! :)

Oja said...

hepi belated beday... :)

~farahsyeefa~ said...

hazrey : timaceh hazrey :)

adda : mude ke? dah terasa lemah disana sini dah, hihi

zai kulim : akak 31, tapi mcm 21 tau :) thanks ya.

azie : tq, adik azie :)

kak izzah : Aminn...thanks!:)

intan : terima kasih banyak ya intan :)

ezan : thanks :)

~farahsyeefa~ said...

oja : tima kaseh oja :)

hanako hana said...

happy belated birthday farah..
24 tu muda lagi...
masih jauh lagi perjalanan..
ape2 pun, all da best..jaga diri, kesihatan, keluarga n semoga sukses!

Saturday, September 26, 2009

Happy Birthday to Me :)

Entri ini ditujukan khas untuk diri sendiri. Hihi.
Saya sudah 24 tahun.
Saya rasa sudah tua (kedut) :P
Rasanya seperti mahu kembali ke zaman 'si manis 17' dulu. Hihiks.
Tah mengapa, saya mesti nervous tiap kali birthday saya.
Sebabnya dah bertambah angka umur saya.
Tahun demi tahun nanti saya akan bergelar warga emas pula (uwaaa...., tak dapat terima kenyataan).
Hmm, lumrah hidup lah kan, yang bayi pasti dewasa, yang muda remaja pasti mengeleber di sana sini kelak. Huhu.


Kengkawan...
Diumur 24tahun ini, saya masih belum puas dengan apa yang saya kecapi.
Belum ada apa untuk dibanggakan.
Tetapi....
Mana tahu 1o tahun selepas entri ini ditulis, saya sudah setanding Siti Nurhaliza dari segi wang simpanan. Ekeke.
Doakan saya ya.


Selamat Ulang Tahun yang ke 24 untuk tuan punya blog.
Iaitu saya :)

11 comments:

Hazrey

Farah, hepi birthday! If being 24 is old, then as a fren of mine said, saya kategori ancient! Hahah. Have a good birthday celebration!

adda

hepi besday.. 24?? sgt mude.. cuba rasakan bila umur dh mula cecah 30 lagi terasa wohoho.. takpe lah enjoy la umur kite yek.. semoga panjang umo n dimurahkan rezki

zai kulim

HAPPY BESDAY KO...MUDA LAGI TU AKAK NIE DAH NAK MAUSK 31 ADUS TERASA TUANYER....

Cik Zizee

happy birthday kak farah!!!!!

izzahazfar

HAPPY BISDAY..
MOGA PANJANG UMUR MURAH REZEKI DAN JADI IBU YANG BAIK SERTA ISTERI MITHALI..

Intan

Happy 24th besday to Farah! Alaa jgn lah nervous lagi farah...pusingan hidup kita macam roda dear. Itulah fitrah manusia :)

Apa pon Intan doakan agar Farah panjang umur, murah rezeki, sihat walafiat dan bahagia bersama keluarga yg terchenta!

Ceria ceria sllu kay ;)

ezan

happy birthday!!!! :)

Oja

hepi belated beday... :)

~farahsyeefa~

hazrey : timaceh hazrey :)

adda : mude ke? dah terasa lemah disana sini dah, hihi

zai kulim : akak 31, tapi mcm 21 tau :) thanks ya.

azie : tq, adik azie :)

kak izzah : Aminn...thanks!:)

intan : terima kasih banyak ya intan :)

ezan : thanks :)

~farahsyeefa~

oja : tima kaseh oja :)

hanako hana

happy belated birthday farah..
24 tu muda lagi...
masih jauh lagi perjalanan..
ape2 pun, all da best..jaga diri, kesihatan, keluarga n semoga sukses!