CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, September 4, 2009

POSTO! POSTO!

Salam kengkawan sekalian :)

Saya mahu backdate cerita 2 minggu sudah. Sepanjang minggu tersebut, 3 kali abang posmen menjengah rumah saya. 3 kali jua lah kakak ipar saya menyain dibungkusan dan 3 kali jua lah saya teruja-uja! :P

Hari Isnin, saya terima bungkusan dari Karangkraf. Bungkusan ini sudah lama saya tunggu. Saya order buku edisi khas Pa&Ma yang saya belum ada. Sekarang sudah lengkap koleksi saya (walau satu pun tak baca lagi, hihi). Maklumlah, sejak ada seorang bayi ni, saya rasa saya perlu banyak membaca menambahkan pengetahuan yang tak berapa ada ni.


Ini dia 3 buah buku yang saya order bagi mencukupkan korum koleksi buku-buku saya. Hihi. Semuanya buku ibu-anak : 1. Sedia melangkah ke alam baru 2. Rahsia anak cerdas dan pintar 3. Menu pemakanan sihat anak :) Terima kasih ya Karangkraf :)


Hari seterusnya pula saya terima bungkusan dari Puan Najwa Abas, pengedar perfume Auralife. Saya terminat pula mahu mencuba perfume ini.



Ini lah wajah perfume Auralife tersebut. Wangi-wangi semuanya. Diinspirasikan dari jenama perfume terkenal. Tapi sehingga hari ini saya belum sempat test auranya. Ada caranya tau kalian :)


Ada 15 botol (1 botol= 5ml ) semuanya. Tanpa alkohol dan dipantau oleh Yayasan Dakwah Islamiah Malaysia (YADIM). Jika kalian berminat mahu jadi ejen perfume Auralife, sila beritahu saya ya :)



Hari Khamis pula, saya terima bungkusan dari kedai online Baby and Kids Collection. Sebenarnya, saya memang dah lama mahu cari baby tights untuk Syeefa. Akhirnya jumpa jua :)



Saya ambil semua sekali tau kalian. Tak tahan tengok semua cute-cute belaka. Sehelai cuma RM15. (saya promote ni, tuan punya kedai harus beri komisen la gini, hihi). Boleh la bergaya di Aidilfitri :P


Belek dan belek, saya jumpa baju ini pula. Lantas saya tanpa ragu-ragu zoom membeli lagi. Saya berminat dengan wording atas baju tu, hehehe. En. suami jeles kan saya. Kuikuikui.

Tadaa...ini lah hasilnya :) Bajunya besar sikit dari badan Syeefa, tapi tak mengapa. Boleh pakai lama. 'My Mom Rocks' kan Syeefa. Hehehe.
Sekian. Tamat.


4 comments:

adda said...

kiutnye syeefa bbaju baru

~FARAH~ said...

timaceh adda. ku dh follow2 mu :)

izzahazfar said...

uits...
kak izah mmg nak add...dok teringat pepagi lg..tp tak nyempat nak cari komen dr farah..

ok sudah add..

p/s: syefa comel la..mcm budak besar ajer kat walpaper tu

~FARAH~ said...

hihi...xpe2 kak izzah :)

dh lame kak izah xboh gambar raziq, rindu kat si kecil itew :P

Friday, September 4, 2009

POSTO! POSTO!

Salam kengkawan sekalian :)

Saya mahu backdate cerita 2 minggu sudah. Sepanjang minggu tersebut, 3 kali abang posmen menjengah rumah saya. 3 kali jua lah kakak ipar saya menyain dibungkusan dan 3 kali jua lah saya teruja-uja! :P

Hari Isnin, saya terima bungkusan dari Karangkraf. Bungkusan ini sudah lama saya tunggu. Saya order buku edisi khas Pa&Ma yang saya belum ada. Sekarang sudah lengkap koleksi saya (walau satu pun tak baca lagi, hihi). Maklumlah, sejak ada seorang bayi ni, saya rasa saya perlu banyak membaca menambahkan pengetahuan yang tak berapa ada ni.


Ini dia 3 buah buku yang saya order bagi mencukupkan korum koleksi buku-buku saya. Hihi. Semuanya buku ibu-anak : 1. Sedia melangkah ke alam baru 2. Rahsia anak cerdas dan pintar 3. Menu pemakanan sihat anak :) Terima kasih ya Karangkraf :)


Hari seterusnya pula saya terima bungkusan dari Puan Najwa Abas, pengedar perfume Auralife. Saya terminat pula mahu mencuba perfume ini.



Ini lah wajah perfume Auralife tersebut. Wangi-wangi semuanya. Diinspirasikan dari jenama perfume terkenal. Tapi sehingga hari ini saya belum sempat test auranya. Ada caranya tau kalian :)


Ada 15 botol (1 botol= 5ml ) semuanya. Tanpa alkohol dan dipantau oleh Yayasan Dakwah Islamiah Malaysia (YADIM). Jika kalian berminat mahu jadi ejen perfume Auralife, sila beritahu saya ya :)



Hari Khamis pula, saya terima bungkusan dari kedai online Baby and Kids Collection. Sebenarnya, saya memang dah lama mahu cari baby tights untuk Syeefa. Akhirnya jumpa jua :)



Saya ambil semua sekali tau kalian. Tak tahan tengok semua cute-cute belaka. Sehelai cuma RM15. (saya promote ni, tuan punya kedai harus beri komisen la gini, hihi). Boleh la bergaya di Aidilfitri :P


Belek dan belek, saya jumpa baju ini pula. Lantas saya tanpa ragu-ragu zoom membeli lagi. Saya berminat dengan wording atas baju tu, hehehe. En. suami jeles kan saya. Kuikuikui.

Tadaa...ini lah hasilnya :) Bajunya besar sikit dari badan Syeefa, tapi tak mengapa. Boleh pakai lama. 'My Mom Rocks' kan Syeefa. Hehehe.
Sekian. Tamat.


4 comments:

adda

kiutnye syeefa bbaju baru

~FARAH~

timaceh adda. ku dh follow2 mu :)

izzahazfar

uits...
kak izah mmg nak add...dok teringat pepagi lg..tp tak nyempat nak cari komen dr farah..

ok sudah add..

p/s: syefa comel la..mcm budak besar ajer kat walpaper tu

~FARAH~

hihi...xpe2 kak izzah :)

dh lame kak izah xboh gambar raziq, rindu kat si kecil itew :P