CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, September 5, 2009

MENANG CONTEST !

Assalamualaikum, selamat hari Jumaat ye semua.

Hari ni saya tersenyum simpul dari pagi. Hihi. Saya menang 2 contest. Tak sangka pulak rasanya (cubit peha rasa sakit, bukan bermimpi lah ye, hehe).


Contest pertama yang saya menang ialah dari Galeri Pengantin. Saya perlu ceritakan tentang 'tempat idaman anda melangsungkan perkahwinan'. Saya feeling-feeling anak dara sewaktu tulis entri ini. Ekeke. Untuk membaca entri contest ini, boleh zoom ke sini ya. Hadiahnya berupa pakej iklan percuma selama 6 bulan di website Galeri Pengantin. Sebenarnya, buat masa ini saya tiada apa untuk diiklankan. Saya join contest ini sekadar suka-suki sahaja :). Tapi, mungkin akan datang sapa tahu, saya punya 'sesuatu' untuk dipromote kan. Jadi, saya belum lagi buat banner (125x125 pixel) seperti yang diminta oleh penganjur (dan saya tak tahu langsung buat banner, hihi). Ada tak sesiapa boleh jadi banner tutor saya? Terima kasih buat Galeri Pengantin kerana menganjurkan contest ini (dan menangkan saya, ekeke). Selain saya blogger Asmieyra juga terpilih untuk menang contest ini. Tahniah buat beliau juga :)


Yang kedua pula Candid contest anjuran Kak Zieha. Seramai 98 peserta telah join contest ni dan semua gambar-gambar mereka lucu sekali! Tak sangka saya terpilih oleh juri-jurinya. Ada 2 lagi pemenang untuk candid contest ni. Tahniah semua ya. Untk maklumat lanjut, sila ke sini.


Saya pertaruhkan gambar di wedding sepupu saya. Sewaktu saya ambil gambar ni, tak sangka pula hasilnya jadi sekiut ini. Hehe. Anyway, pengantin perempuan telah berbadan dua ketika entri ini ditulis :) Rezeki anaknya saya menang contest. Hihihi. Untuk melihat entri contest, jom terjah ke entri ini. Terima kasih kak Zieha kerana anjur contest menarik ini. :)

Sekian laporan saya :P.

4 comments:

adda said...

rejeki tu farah.. congrates

~FARAH~ said...

timaceh adda :)

Intan said...

Tahniah Farah! Rezeki rezeki...suke tul ngan gambar candid tu, mmg kelakar giler!

fndrocka said...

kat blog saya punada contest...jom lawat farah

Saturday, September 5, 2009

MENANG CONTEST !

Assalamualaikum, selamat hari Jumaat ye semua.

Hari ni saya tersenyum simpul dari pagi. Hihi. Saya menang 2 contest. Tak sangka pulak rasanya (cubit peha rasa sakit, bukan bermimpi lah ye, hehe).


Contest pertama yang saya menang ialah dari Galeri Pengantin. Saya perlu ceritakan tentang 'tempat idaman anda melangsungkan perkahwinan'. Saya feeling-feeling anak dara sewaktu tulis entri ini. Ekeke. Untuk membaca entri contest ini, boleh zoom ke sini ya. Hadiahnya berupa pakej iklan percuma selama 6 bulan di website Galeri Pengantin. Sebenarnya, buat masa ini saya tiada apa untuk diiklankan. Saya join contest ini sekadar suka-suki sahaja :). Tapi, mungkin akan datang sapa tahu, saya punya 'sesuatu' untuk dipromote kan. Jadi, saya belum lagi buat banner (125x125 pixel) seperti yang diminta oleh penganjur (dan saya tak tahu langsung buat banner, hihi). Ada tak sesiapa boleh jadi banner tutor saya? Terima kasih buat Galeri Pengantin kerana menganjurkan contest ini (dan menangkan saya, ekeke). Selain saya blogger Asmieyra juga terpilih untuk menang contest ini. Tahniah buat beliau juga :)


Yang kedua pula Candid contest anjuran Kak Zieha. Seramai 98 peserta telah join contest ni dan semua gambar-gambar mereka lucu sekali! Tak sangka saya terpilih oleh juri-jurinya. Ada 2 lagi pemenang untuk candid contest ni. Tahniah semua ya. Untk maklumat lanjut, sila ke sini.


Saya pertaruhkan gambar di wedding sepupu saya. Sewaktu saya ambil gambar ni, tak sangka pula hasilnya jadi sekiut ini. Hehe. Anyway, pengantin perempuan telah berbadan dua ketika entri ini ditulis :) Rezeki anaknya saya menang contest. Hihihi. Untuk melihat entri contest, jom terjah ke entri ini. Terima kasih kak Zieha kerana anjur contest menarik ini. :)

Sekian laporan saya :P.