CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, March 19, 2010

Cinta hati ibu SETAHUN :)

Lama tak apdet.
Jengah blog kengkawan pon tak sempat apatah lagi mengomen. Mintak maap semua ye.
Saya akan khatamkan semua nanti k :)
Dah beli kabel baru, so sekarang baru dapat upload gambar yang lama di peram.
Ini gambar-gambar masa Syeefa lingkungan setahun ari tu.
Esok dah 13 bulan :) How times flies :)
12.00am...ingat nak kejut dia, wish "happy birthday Syeefa!!!". Tapi kang tak tido plak sampai 2 pagi kang..hihi



Syeefa dapat tricycle ni dari Cik Ina dia. Wah...baru ibu fikir nak beli dah dapat. Jimat betul! :P


Malam tu pergi makan-makan kat restoran Tomyam..nyum nyum. Sedap sangat tomyam kat situ :)



Nampak masam tak? hihi. Baru bangun tido. Nak tunjuk rambut baru..hehe. Papa bawak g gunting kat kedai, kena bayar singgit...ekeke. Baik potong kat umah je :)


Balik kenduri, seronok dapat souvenir tu sampai tak lepas-lepas dari tangan :)



Sian..nak makan tapi ibu tak bagi. Tak elok :D



Pegi langkawi lagi. Tak larat- tak larat pon pegi jugak....hehe. Syeefa macam biasa lah, bertuah lah nak statik setempat :)



Tengok apa?


Paracuit rupanya :)



Mula-mula takut lagi dengan air...


Lama-lama sket ok dah :) Siap nak turun ke dalam laut lagi tu bila papa bawak ke tengah.


Anak buah. Namanya Syakirin.


Seksinya....auuwww!! :P


Menikmati sunset kot diorang...hihi.
Apa yang 'hilang' ek dalam gambar-gambar ni?
OOhhhh...gambar saya satu pun takda perasan tak? Saya tak de hati nak bergambar dengan keadaan comot-berlemuih-nak-senyum-pun-tak-kuasa.
Sekian :)

2 comments:

izzahazfar said...

farah...akak penat kejor akmal skrg...huhuhu...tup2 dah ada kat dapur...tup2 dah ada kat bilik...tup2 ada kat bilik air....mmg kena hati2...tak leh nak biar.....

syeefa potong rambut nampak nipis ler...hehehe...bila nak tocang ni..?

Zimah's Depart said...

farah..comel je tgk rambut syeefa..rambut adam pun dah pjg..hehe..so happy 1st birthday..

Friday, March 19, 2010

Cinta hati ibu SETAHUN :)

Lama tak apdet.
Jengah blog kengkawan pon tak sempat apatah lagi mengomen. Mintak maap semua ye.
Saya akan khatamkan semua nanti k :)
Dah beli kabel baru, so sekarang baru dapat upload gambar yang lama di peram.
Ini gambar-gambar masa Syeefa lingkungan setahun ari tu.
Esok dah 13 bulan :) How times flies :)
12.00am...ingat nak kejut dia, wish "happy birthday Syeefa!!!". Tapi kang tak tido plak sampai 2 pagi kang..hihi



Syeefa dapat tricycle ni dari Cik Ina dia. Wah...baru ibu fikir nak beli dah dapat. Jimat betul! :P


Malam tu pergi makan-makan kat restoran Tomyam..nyum nyum. Sedap sangat tomyam kat situ :)



Nampak masam tak? hihi. Baru bangun tido. Nak tunjuk rambut baru..hehe. Papa bawak g gunting kat kedai, kena bayar singgit...ekeke. Baik potong kat umah je :)


Balik kenduri, seronok dapat souvenir tu sampai tak lepas-lepas dari tangan :)



Sian..nak makan tapi ibu tak bagi. Tak elok :D



Pegi langkawi lagi. Tak larat- tak larat pon pegi jugak....hehe. Syeefa macam biasa lah, bertuah lah nak statik setempat :)



Tengok apa?


Paracuit rupanya :)



Mula-mula takut lagi dengan air...


Lama-lama sket ok dah :) Siap nak turun ke dalam laut lagi tu bila papa bawak ke tengah.


Anak buah. Namanya Syakirin.


Seksinya....auuwww!! :P


Menikmati sunset kot diorang...hihi.
Apa yang 'hilang' ek dalam gambar-gambar ni?
OOhhhh...gambar saya satu pun takda perasan tak? Saya tak de hati nak bergambar dengan keadaan comot-berlemuih-nak-senyum-pun-tak-kuasa.
Sekian :)

2 comments:

izzahazfar

farah...akak penat kejor akmal skrg...huhuhu...tup2 dah ada kat dapur...tup2 dah ada kat bilik...tup2 ada kat bilik air....mmg kena hati2...tak leh nak biar.....

syeefa potong rambut nampak nipis ler...hehehe...bila nak tocang ni..?

Zimah's Depart

farah..comel je tgk rambut syeefa..rambut adam pun dah pjg..hehe..so happy 1st birthday..