CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, March 26, 2010

Aktiviti si tecik di luar mahupun di dalam rumah :)


Saje nak update aktiviti cinta hati saya nih :)

Malam minggu bila tah, kami anak beranak keluar ke Pacific Megamall bershopping serba sedikit. Aktiviti wajib tiap bulan...ekeke.

Kasut pun nak masuk dalam mulut. Saja la tu bagi ibu nampak perangai baik tu ye. Padahal kalau kita buat-buat tak nampak takde plak begini.....hihi.


Muka protes tak dapat bebas berjalan la tu. Dapat berjalan kang dibuatnya Mall tu macam umah sendiri plak jenuh amoi salesgirl tu kena buat OT plak susun balik barang-barang ke tempat asal...hehehe.


Kan...dah dapat can tu sengih je la ye? :)


Sabtu lepas ke Jusco pulak. Lama rasanya tak pergi sebab malas nak jalan satu Jusco yang besar bangat tuh.


Letak Syeefa dalam ball pit ni. Teringin nak join sekaki :P



Ganas betul kawan-kawan Syeefa dalam tu. Nasib takda sebarang kecederaan dilaporkan....hehehe.


Syeefa sampai tak nak keluar dari dalam tu punya suke main kat situ. Hubby gurau "jom kita tengok wayang, tinggal Syeefa dalam ni, balik kang kita amik"....hihi, ye la tu, tengok-tengok kang tinggal kasut je kang.


Ni aktiviti Syeefa kat rumah plak. Bizi betul dia sekarang ni, suma benda nak buat.

Kehulu kehilir pusing satu bilik. Dah penat, sandar kat pintu plak :)



Semua benda pun mainan dia. Kipas, lampu, seterika, bakul sampah pun nak main *anak sapolah ni....;P


Abaikan lah bilik yang berselerak tarak tu ye. Biarkan dia explore bahagian mana yang dia suka...asal kamu bahagia nak. Hehe.



IBU LOVES YOU SO MUCH!!

1 comment:

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

wah sibuknyer syeefa main bola...dapat ramai kawan ek....klik2 iklan digi untuk syeefa yang tomei

Friday, March 26, 2010

Aktiviti si tecik di luar mahupun di dalam rumah :)


Saje nak update aktiviti cinta hati saya nih :)

Malam minggu bila tah, kami anak beranak keluar ke Pacific Megamall bershopping serba sedikit. Aktiviti wajib tiap bulan...ekeke.

Kasut pun nak masuk dalam mulut. Saja la tu bagi ibu nampak perangai baik tu ye. Padahal kalau kita buat-buat tak nampak takde plak begini.....hihi.


Muka protes tak dapat bebas berjalan la tu. Dapat berjalan kang dibuatnya Mall tu macam umah sendiri plak jenuh amoi salesgirl tu kena buat OT plak susun balik barang-barang ke tempat asal...hehehe.


Kan...dah dapat can tu sengih je la ye? :)


Sabtu lepas ke Jusco pulak. Lama rasanya tak pergi sebab malas nak jalan satu Jusco yang besar bangat tuh.


Letak Syeefa dalam ball pit ni. Teringin nak join sekaki :P



Ganas betul kawan-kawan Syeefa dalam tu. Nasib takda sebarang kecederaan dilaporkan....hehehe.


Syeefa sampai tak nak keluar dari dalam tu punya suke main kat situ. Hubby gurau "jom kita tengok wayang, tinggal Syeefa dalam ni, balik kang kita amik"....hihi, ye la tu, tengok-tengok kang tinggal kasut je kang.


Ni aktiviti Syeefa kat rumah plak. Bizi betul dia sekarang ni, suma benda nak buat.

Kehulu kehilir pusing satu bilik. Dah penat, sandar kat pintu plak :)



Semua benda pun mainan dia. Kipas, lampu, seterika, bakul sampah pun nak main *anak sapolah ni....;P


Abaikan lah bilik yang berselerak tarak tu ye. Biarkan dia explore bahagian mana yang dia suka...asal kamu bahagia nak. Hehe.



IBU LOVES YOU SO MUCH!!

1 comments:

Anje a.k.a Mama_Aqish

wah sibuknyer syeefa main bola...dapat ramai kawan ek....klik2 iklan digi untuk syeefa yang tomei