CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, November 6, 2009

Emel : Warning!

Dah lama saya dapat emel ni sebenarnya. Dulu saya tak peduli sangat, sekadar baca tapi tak berperasaan pun :) Hari ini saya dapat lagi emel yang sama, tapi kali ini saya lebih ber 'hati' dan saya nak berkongsi dengan anda semua.

Bila saya fikir-fikir secara mendalam kan, risau juga kalau perkara ini terjadi pada saya. Sudahlah saya berkereta ke ofis, sorang diri pulak tu......
*minta dijauhkan perkara yang tidak diingini. AMIN.

Ni saya quote dari emel yang saya dapat...


Police Warning ON CAR STICKER ON REAR WINDSCREEN OF CAR! Warning..!!!!

Warning..!!!! Just last weekend on Friday night we parked in a public parking area. As we drove away I noticed a sticker on the rear window of the car. When I took it off after I got home, it was a receipt for gas. Luckily my friend told me not to stop as it could be someone waiting for me to get out of the car.

Then we received this email yesterday: WARNING FROM POLICE THIS APPLIES TO BOTH WOMEN AND MEN BEWARE OF PAPER ON THE BACK WINDOW OF YOUR VEHICLE-- NEW WAY TO DO CARJACKINGS (NOT A JOKE)' Heads up everyone! Please, keep this circulating.....

You walk across the parking lot, unlock your car and get inside. You start the engine and shift into Reverse. When you look into the rearview mirror to back out of your parking space, you notice a piece of paper stuck to the middle of the rear window. So, you shift into Park, unlock your doors, and jump out of your car to remove that paper (or whatever it is) that is obstructing your view. When you reach the back of your car, that is when the carjackers appear out of nowhere, jump into your car and take off. They practically mow you down as they speed off in your car.

And guess what, ladies? I bet your purse is still in the car. So now the carjacker has your car, your home address, your money, and your keys. Your home and your whole identity are now compromised! BEWARE OF THIS NEW SCHEME THAT IS NOW BEING USED... If you see a piece of paper stuck to your back window, just drive away. Remove the paper later. And be thankful that you read this e-mail. I hope you will forward this to friends and family, especially to women. A purse contains all kinds of personal information and identification documents, and you certainly do NOT want this to fall into the wrong hands. Please keep this going and tell all your friends


Maybe ada yang pernah terima emel seperti ini. Macam-macam kejadian berlaku zaman sekarang. Kadang-kadang saya rasa nak duduk di negara sendiri pun takut. Tapi takkan la nak migrate ke Venezuela plak kan...hihi. Macam-macam peel manusia yang kita tak tahu kan? Kadang-kadang tengok muka macam ala-ala lindungan kaabah gitu, tapinyaaaa....? Kesimpulan : Don't judge a book by its cover :)

So, pada kawan-kawan semua, berhati-hati walau dimana saja anda berada ye. Terutamanya kaum wanita menawan yang selalu jadi mangsa manusia yang tak berhati perut!

6 comments:

izzahazfar said...

berhati-hati bukan semasa berkereta saje syg...dimana-mana..tak kira masa...dirumah sendiri pun kena berhati2..penjahat dimana2...kan!

Fiza Nordin said...

saya pernah dapat email macam ni.mmg info yang baik dan membuatkan kite kaum wanita ni semakin berhati-hati. takut wooooo.... nauzubillah & selisih malaikat 44 berlaku pada kite & orang2 yg kite kenal...

~farahsyeefa~ said...

izzah : ye kan....duk sorg2 kat umah pon psg lampu terang menderang, takot punye pasal...hihi

fiza : seram kan fiza, mulai sekarang saya harus berhati2.....:)

Intan said...

Thanks ye farah for sharing this email...really skrg ni crime makin teruk lah :(

hazlina said...

Takutnye.....as woman we need to be more beware.

~farahsyeefa~ said...

intan : same2....take care selalu k :)

lina : same2 lah kita berhati2 ya..:)

Friday, November 6, 2009

Emel : Warning!

Dah lama saya dapat emel ni sebenarnya. Dulu saya tak peduli sangat, sekadar baca tapi tak berperasaan pun :) Hari ini saya dapat lagi emel yang sama, tapi kali ini saya lebih ber 'hati' dan saya nak berkongsi dengan anda semua.

Bila saya fikir-fikir secara mendalam kan, risau juga kalau perkara ini terjadi pada saya. Sudahlah saya berkereta ke ofis, sorang diri pulak tu......
*minta dijauhkan perkara yang tidak diingini. AMIN.

Ni saya quote dari emel yang saya dapat...


Police Warning ON CAR STICKER ON REAR WINDSCREEN OF CAR! Warning..!!!!

Warning..!!!! Just last weekend on Friday night we parked in a public parking area. As we drove away I noticed a sticker on the rear window of the car. When I took it off after I got home, it was a receipt for gas. Luckily my friend told me not to stop as it could be someone waiting for me to get out of the car.

Then we received this email yesterday: WARNING FROM POLICE THIS APPLIES TO BOTH WOMEN AND MEN BEWARE OF PAPER ON THE BACK WINDOW OF YOUR VEHICLE-- NEW WAY TO DO CARJACKINGS (NOT A JOKE)' Heads up everyone! Please, keep this circulating.....

You walk across the parking lot, unlock your car and get inside. You start the engine and shift into Reverse. When you look into the rearview mirror to back out of your parking space, you notice a piece of paper stuck to the middle of the rear window. So, you shift into Park, unlock your doors, and jump out of your car to remove that paper (or whatever it is) that is obstructing your view. When you reach the back of your car, that is when the carjackers appear out of nowhere, jump into your car and take off. They practically mow you down as they speed off in your car.

And guess what, ladies? I bet your purse is still in the car. So now the carjacker has your car, your home address, your money, and your keys. Your home and your whole identity are now compromised! BEWARE OF THIS NEW SCHEME THAT IS NOW BEING USED... If you see a piece of paper stuck to your back window, just drive away. Remove the paper later. And be thankful that you read this e-mail. I hope you will forward this to friends and family, especially to women. A purse contains all kinds of personal information and identification documents, and you certainly do NOT want this to fall into the wrong hands. Please keep this going and tell all your friends


Maybe ada yang pernah terima emel seperti ini. Macam-macam kejadian berlaku zaman sekarang. Kadang-kadang saya rasa nak duduk di negara sendiri pun takut. Tapi takkan la nak migrate ke Venezuela plak kan...hihi. Macam-macam peel manusia yang kita tak tahu kan? Kadang-kadang tengok muka macam ala-ala lindungan kaabah gitu, tapinyaaaa....? Kesimpulan : Don't judge a book by its cover :)

So, pada kawan-kawan semua, berhati-hati walau dimana saja anda berada ye. Terutamanya kaum wanita menawan yang selalu jadi mangsa manusia yang tak berhati perut!

6 comments:

izzahazfar

berhati-hati bukan semasa berkereta saje syg...dimana-mana..tak kira masa...dirumah sendiri pun kena berhati2..penjahat dimana2...kan!

Fiza Nordin

saya pernah dapat email macam ni.mmg info yang baik dan membuatkan kite kaum wanita ni semakin berhati-hati. takut wooooo.... nauzubillah & selisih malaikat 44 berlaku pada kite & orang2 yg kite kenal...

~farahsyeefa~

izzah : ye kan....duk sorg2 kat umah pon psg lampu terang menderang, takot punye pasal...hihi

fiza : seram kan fiza, mulai sekarang saya harus berhati2.....:)

Intan

Thanks ye farah for sharing this email...really skrg ni crime makin teruk lah :(

hazlina

Takutnye.....as woman we need to be more beware.

~farahsyeefa~

intan : same2....take care selalu k :)

lina : same2 lah kita berhati2 ya..:)