CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, November 18, 2009

Alasan kukuh blog lama tak berupdate :)

Sekarang time lunch makan banyak. Saya curi sikit masa demi mengupdate blog tercinta..heheh.
Seminggu dua ni saya bizi kalah menteri tau kawan-kawan.
Tak sempat nak tulis entri berilmiah tapi sempat join contest aje...hihi.
Puncanya adalah sebab saya berkursus 3 hari minggu lepas.
Konsep kerja saya ni, kalau ditinggal kan pasti membukit lah jawapnya. Bukan macam di opis lama dulu, saya boleh bersenang hati cuti berhari-hari tak payah fikir kerja tak siap what so ever sebab yang lain boleh setelkan sementara saya tiada di ofis.

Masa ini saya di tempat kursus menunggu pintu kelas dibuka. Saya efisien sebab datang awal :P
Sementara menunggu, haruslah ambil gambar jarak dekat....hihi. Sampai ada orang diluar terjenguk-jenguk. Hairan barangkali sebab saya sengih sorang-sorang. Tah apa-apa tah saya nih :)

See....menimbun fail nak kena buat. Boleh kena high blood preasure hari-hari macam ni...huhu. (macam la saya sorang je bizi di dunia ni kan kan?)

Kalau tak pergi kursus, tak cukup plak 7 hari setahun, kurang la pulak markah LNPT saya nanti. Jadi saya redha saja lah :)

Tapi saya sempat juga jengah2 blog kawan-kawan seminit dua. Besar rahmat dah tu....hihi.
Kat rumah sangat tak sempat nak pegang laptop, si kecik itu menggangu konsentrasi ibunya. Bagi can papa main game dulu, sudah nya saya zzzzz................:)


Okeh, itu saja. Saya kena sambung kerja. Bye.

6 comments:

MRS. K said...

ok..ok.. alasan boleh diterima..
hehe...

~farahsyeefa~ said...

mrs K : mlm2 xsempat apdet, si tecik kaco :)

Intan said...

Den pon sama...boleh diterima! He he he...

izzahazfar said...

patut lama akak tunguu...ish semalam dlm lif lupa ty...hows ur BF..?dapat simpan stok byk tak..?dah masuk 9 bulan ni...syeffa esok...akmal lagi 3 hari...dia pandai apa..?heheheh

~farahsyeefa~ said...

intan : hihi, serupa le kite :)

kak izzah : stok kais pagi mkn pagi kak izzah...xde tempat nk letak kt umah mentua, tgu umah baru nanti :wink:
ha, esok frh buat entri 9bulan syeefa :)

Sharinginfoz said...

busy memanjang kan.... nice blog, kalau fre datang le sini

sharing and peribadi

Wednesday, November 18, 2009

Alasan kukuh blog lama tak berupdate :)

Sekarang time lunch makan banyak. Saya curi sikit masa demi mengupdate blog tercinta..heheh.
Seminggu dua ni saya bizi kalah menteri tau kawan-kawan.
Tak sempat nak tulis entri berilmiah tapi sempat join contest aje...hihi.
Puncanya adalah sebab saya berkursus 3 hari minggu lepas.
Konsep kerja saya ni, kalau ditinggal kan pasti membukit lah jawapnya. Bukan macam di opis lama dulu, saya boleh bersenang hati cuti berhari-hari tak payah fikir kerja tak siap what so ever sebab yang lain boleh setelkan sementara saya tiada di ofis.

Masa ini saya di tempat kursus menunggu pintu kelas dibuka. Saya efisien sebab datang awal :P
Sementara menunggu, haruslah ambil gambar jarak dekat....hihi. Sampai ada orang diluar terjenguk-jenguk. Hairan barangkali sebab saya sengih sorang-sorang. Tah apa-apa tah saya nih :)

See....menimbun fail nak kena buat. Boleh kena high blood preasure hari-hari macam ni...huhu. (macam la saya sorang je bizi di dunia ni kan kan?)

Kalau tak pergi kursus, tak cukup plak 7 hari setahun, kurang la pulak markah LNPT saya nanti. Jadi saya redha saja lah :)

Tapi saya sempat juga jengah2 blog kawan-kawan seminit dua. Besar rahmat dah tu....hihi.
Kat rumah sangat tak sempat nak pegang laptop, si kecik itu menggangu konsentrasi ibunya. Bagi can papa main game dulu, sudah nya saya zzzzz................:)


Okeh, itu saja. Saya kena sambung kerja. Bye.

6 comments:

MRS. K

ok..ok.. alasan boleh diterima..
hehe...

~farahsyeefa~

mrs K : mlm2 xsempat apdet, si tecik kaco :)

Intan

Den pon sama...boleh diterima! He he he...

izzahazfar

patut lama akak tunguu...ish semalam dlm lif lupa ty...hows ur BF..?dapat simpan stok byk tak..?dah masuk 9 bulan ni...syeffa esok...akmal lagi 3 hari...dia pandai apa..?heheheh

~farahsyeefa~

intan : hihi, serupa le kite :)

kak izzah : stok kais pagi mkn pagi kak izzah...xde tempat nk letak kt umah mentua, tgu umah baru nanti :wink:
ha, esok frh buat entri 9bulan syeefa :)

Sharinginfoz

busy memanjang kan.... nice blog, kalau fre datang le sini

sharing and peribadi