CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, November 13, 2009

Contest Anak Dara Ku Bertocang by Sitisifir10


Lama rasanya blog tah apa-apa saya tak terupdate. Hari ini baru ada saki baki masa nak update blog, itupun terupdate dengan join contest...hihi. Kalau tak, berabuk la jawapnya :)
Okeh, kali ni contest anak dara ku bertocang dari
Siti Sifir10.
Penajanya pula adalah Fitrah Cinta yang mana blognya ade menjual CD :) Orang ipoh juga Kak Sari ni, sekampung la kite ye :)
Cik Puan penganjur macam tau-tau je saya baru ambil gambar anak dara saya bertocang baru-baru ni, kadang-kadang saya yang rasa macam percaya tak percaya saja sebab selalu mengalami dejavu...hihi.
So, ini lah, gambar Syeefa bertocang pokok kelapa macam banner di atas...:)
Nur Syeefa Farisha
8 bulan ++
Tarikh tutup ialah pada 30 November ini, jadi sapa yang nak join boleh klik banner di atas ye :)


9 comments:

Sitisifir10 said...

Okeh udah datang jengok...beres..selamat kenal2 :)

MRS. K said...

gud luck cayang

Wan Anie said...

good luck... sama2 join contest

~farahsyeefa~ said...

siti : selamat kenal jua :)

mrs K : tq :)

wan anie : gudlak untuk mu juga :)

Sitisifir10 said...

Kita ada penaja baru...sila follow dan link kan blog ni ke blog Fitrah Cinta...jika dah buat bgtau ek...

~farahsyeefa~ said...

sitisifir : wokeh :)

Sitisifir10 said...

Farah...mm, link dari bloglist ke Fitrah cinta dah letak ke? mcm tak jumpa...

~farahsyeefa~ said...

siti : dh add, lupe la smlm :)

Sitisifir10 said...

okeh dah jumpa....hhehehehe

Friday, November 13, 2009

Contest Anak Dara Ku Bertocang by Sitisifir10


Lama rasanya blog tah apa-apa saya tak terupdate. Hari ini baru ada saki baki masa nak update blog, itupun terupdate dengan join contest...hihi. Kalau tak, berabuk la jawapnya :)
Okeh, kali ni contest anak dara ku bertocang dari
Siti Sifir10.
Penajanya pula adalah Fitrah Cinta yang mana blognya ade menjual CD :) Orang ipoh juga Kak Sari ni, sekampung la kite ye :)
Cik Puan penganjur macam tau-tau je saya baru ambil gambar anak dara saya bertocang baru-baru ni, kadang-kadang saya yang rasa macam percaya tak percaya saja sebab selalu mengalami dejavu...hihi.
So, ini lah, gambar Syeefa bertocang pokok kelapa macam banner di atas...:)
Nur Syeefa Farisha
8 bulan ++
Tarikh tutup ialah pada 30 November ini, jadi sapa yang nak join boleh klik banner di atas ye :)