CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, October 7, 2011

COMPILATION : Breastfeeding revisions :)

Lama takde entri berilmiah kat belog ni.
Jadi nak cedok entri-entri revision about breastfeeding yang lepas untuk ulangkaji sesama kita.




Revision 1 : The best milk for babies


Revision 2 : Breastfeeding sangat baik untuk ibu


Revision 3 : Breastfeeding sangat baik untuk anak dan ibu


Revision 4 : KOLOSTRUM - bahagian terpenting susu ibu


Revision 5 : Foremilk dan Hindmilk


Revision 6 : Excellent breastfeeding


Revision 7 : Penyusuan Susu Ibu


Revision 8 : Masalah2 bila menyusukan dan cara mengatasi


Revision 9 : Cabaran BF bagi ibu yang bekerja (part 1)


Revision 10 : Cabaran BF bagi ibu yang bekerja (part 2)


Revision 11 : Tempoh sah laku EBM




Lepas ni maybe saya akan continue revision lagi kalau rajin :P
Selamat mengulangkaji!

3 comments:

Wizana binti Abd. Jalil said...

sy nk copy n nak share dgn rakan sepejabat ye? ramai yg nk menyusukan tp tak tahu bgmana....mereka rasa mereka xbyk susu...

~aSHa~ said...

kadang2 kita kena buat revision jugak...tuk ingatan diri sendiri

~farah~ said...

wiz : boleh, kita share2 ya :)
asha : agree :)