CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, July 18, 2011

Syeefa, how do you spell.....? :)



video

Tiba-tiba taknak spell ibu, why anak why?? :P



Ekceli, Syeefa menghafal words simple yang di ajar berulang kali saja, belum pandai mengeja betul-betul lagi :)


Ok, pasni kita belajar spell perpustakaan, metabolisma tinggi, siti nurhaliza, alfonso de al *whatever* dan lagi bla bla bla :P


4 comments:

ezan said...

ya Allah pandainya syefa... aunty tumpang bangga. :)

~farah~ said...

tenkiu auntie ezan. dia hafal je tu ezan, tak pandai lagi betul2 eja :)

~aSHa~ said...

ada video ke ni? ala akak tak dpt nak bukak la ni..kat umah boleh la..di ofis di sekat....

mesti bijak si syeefa ni...perkataan panjagn2 tu ibu ajar...

~farah~ said...

saya kt opis pun takleh bukak. hihi upload kt umh :) belum lg boleh eja, sikit2 je dia :)

Monday, July 18, 2011

Syeefa, how do you spell.....? :)



video

Tiba-tiba taknak spell ibu, why anak why?? :P



Ekceli, Syeefa menghafal words simple yang di ajar berulang kali saja, belum pandai mengeja betul-betul lagi :)


Ok, pasni kita belajar spell perpustakaan, metabolisma tinggi, siti nurhaliza, alfonso de al *whatever* dan lagi bla bla bla :P


4 comments:

ezan

ya Allah pandainya syefa... aunty tumpang bangga. :)

~farah~

tenkiu auntie ezan. dia hafal je tu ezan, tak pandai lagi betul2 eja :)

~aSHa~

ada video ke ni? ala akak tak dpt nak bukak la ni..kat umah boleh la..di ofis di sekat....

mesti bijak si syeefa ni...perkataan panjagn2 tu ibu ajar...

~farah~

saya kt opis pun takleh bukak. hihi upload kt umh :) belum lg boleh eja, sikit2 je dia :)