CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, May 3, 2012

Mimpi2 pelik

Cuti 5 hari byk pulak mimpi2 pelik masa tido.




First :




Mimpi tengah bercanda di hotel tepi pantai tiba2 air naik smp ke tingkat atas, pastu tetiba surut.

Then dari jauh nampak ombak tsunami menuju laju. Kelam kabut ambil anak2 dan freakin' run. Bayngakan lari sambil dukung anak sambil dikeja oleh ombak tsunami. (Nauzubillah, mintak dijauhkan) Husband jumpa satu van, terus bawak lari van tah sapa punya tah siap ada kunci lagi. Pastu orang van tu kejar, lari dari orang tu plak. Pastu stay kat satu tempat, semua orang lepak situ tapi kami family taknak sbb still nampak laut, diorang taknak dengar kitarang cakap bahaya dan kami lari lagi. Keje lari je dalam mimpi tu. Sangatttt lega sebab kitorang selamat, anak2 ada dengan kami. Dalam mimpi pun rasa lega. Cuma yang tak best, sebab handbag tinggal dalam hotel tu, tak dapat diselamat kan. Siap ckp kat hasben boleh patah ballik ambik tak?




Kesimpulan : Orang cakap kalau mimpi air maknanye rezeki. AMIN :)




Second :




Mimpi pregnant third baby. Pastu pengsan. Sedar-sedar je baby dah keluar. Tak rasa sakit pun. Tak rasa labour pain. Tapi still admit kat ward. Kakak dan abang happy dapat baby girl siap cium-cium :)




Kesimpulan : Err..no komen. Dah banyak kali kot mimpi dapat baby ketiga :)




Third :



Mimpi pelik jugak malam kelmarin. Tapi dah lupa la pulak. Nanti la kalau ingat, update lagi.




Kesimpulan : Banyak nau tido gamaknye. Manjang mimpi haha.

2 comments:

izzah azfar said...

mengandung?
heheheh

nur ramziyah halil said...

wah...tambah ahli keluarga....

nyway...semoga dimurahkan rezeki :)

Thursday, May 3, 2012

Mimpi2 pelik

Cuti 5 hari byk pulak mimpi2 pelik masa tido.




First :




Mimpi tengah bercanda di hotel tepi pantai tiba2 air naik smp ke tingkat atas, pastu tetiba surut.

Then dari jauh nampak ombak tsunami menuju laju. Kelam kabut ambil anak2 dan freakin' run. Bayngakan lari sambil dukung anak sambil dikeja oleh ombak tsunami. (Nauzubillah, mintak dijauhkan) Husband jumpa satu van, terus bawak lari van tah sapa punya tah siap ada kunci lagi. Pastu orang van tu kejar, lari dari orang tu plak. Pastu stay kat satu tempat, semua orang lepak situ tapi kami family taknak sbb still nampak laut, diorang taknak dengar kitarang cakap bahaya dan kami lari lagi. Keje lari je dalam mimpi tu. Sangatttt lega sebab kitorang selamat, anak2 ada dengan kami. Dalam mimpi pun rasa lega. Cuma yang tak best, sebab handbag tinggal dalam hotel tu, tak dapat diselamat kan. Siap ckp kat hasben boleh patah ballik ambik tak?




Kesimpulan : Orang cakap kalau mimpi air maknanye rezeki. AMIN :)




Second :




Mimpi pregnant third baby. Pastu pengsan. Sedar-sedar je baby dah keluar. Tak rasa sakit pun. Tak rasa labour pain. Tapi still admit kat ward. Kakak dan abang happy dapat baby girl siap cium-cium :)




Kesimpulan : Err..no komen. Dah banyak kali kot mimpi dapat baby ketiga :)




Third :



Mimpi pelik jugak malam kelmarin. Tapi dah lupa la pulak. Nanti la kalau ingat, update lagi.




Kesimpulan : Banyak nau tido gamaknye. Manjang mimpi haha.