CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, March 22, 2012

XTVT : ABC



Walaupun belum pegi school lagi, Syeefa tetap kena buat homework. Bila ibu work, Syeefa kena finish her homework yang ibu bagi and buat kat rumah Mama dia. At least ada benda berfaedah sikit dari tengok tom and jerry je :P






Writes ABC and colour the pictures.



Ibu lukis, ibu tulis huruf dan dotdot tu and Syeefa warnakan gambar tu and kena ikut huruf dotdot tu. Gigih betul ibu ni.





Few days later, i found this in Popular bookstore......



-_______-

Gigih la ibu melukis bagai kan? Beli jelah kat kedai. Sama je dengan apa yang ibu lukis pfft.


But, i realised that apa yang i did with my own blood and sweat (cewahh, macam la payah benau) lebih bermakna gitu. Extra puas. Ada sentimental vallue walaupun tah ape-ape je lukis haha.


*ROTFLOL*



Tengok balik pun nak tergelak. Hahaha. Saja la nak polish balik drawing skills.




Hasil kerja budak 3 tahun. So happy and proud with Syeefa!

More stars and A plus for you darling :)







Tengok Syeefa tulis huruf A without any helps. A terbalik hehe. Konfius lagi kot.
Still in learning process. Pelan-pelan kayuh lah ye.







Adik identified buah-buahan. "Bu bu, ni mamam"

Makan je tau ye dik.


Syeefa ni saya notice dia hardworking girl. Alhamdulillah. Kadang ibu dah mengantuk nak teman dia buat. Bila ibu suruh stop dulu "Tomorrow kita continue lagi ok, jom sleep"



"Taknak, Syeefa nak buat lagi yang ni pulak"



"Ok ok buat lah"



"Ibu, ni cemana ni?"



"ZzzzZZzzzzzzzzZZ"


2 comments:

+ GEE + said...

kakak yg rajin...

hakimi pun akak tak ajar lg menulis gune pensel nih;....

eB ezrin said...

ibu tertido? ha ha ha ;p

Thursday, March 22, 2012

XTVT : ABC



Walaupun belum pegi school lagi, Syeefa tetap kena buat homework. Bila ibu work, Syeefa kena finish her homework yang ibu bagi and buat kat rumah Mama dia. At least ada benda berfaedah sikit dari tengok tom and jerry je :P






Writes ABC and colour the pictures.



Ibu lukis, ibu tulis huruf dan dotdot tu and Syeefa warnakan gambar tu and kena ikut huruf dotdot tu. Gigih betul ibu ni.





Few days later, i found this in Popular bookstore......



-_______-

Gigih la ibu melukis bagai kan? Beli jelah kat kedai. Sama je dengan apa yang ibu lukis pfft.


But, i realised that apa yang i did with my own blood and sweat (cewahh, macam la payah benau) lebih bermakna gitu. Extra puas. Ada sentimental vallue walaupun tah ape-ape je lukis haha.


*ROTFLOL*



Tengok balik pun nak tergelak. Hahaha. Saja la nak polish balik drawing skills.




Hasil kerja budak 3 tahun. So happy and proud with Syeefa!

More stars and A plus for you darling :)







Tengok Syeefa tulis huruf A without any helps. A terbalik hehe. Konfius lagi kot.
Still in learning process. Pelan-pelan kayuh lah ye.







Adik identified buah-buahan. "Bu bu, ni mamam"

Makan je tau ye dik.


Syeefa ni saya notice dia hardworking girl. Alhamdulillah. Kadang ibu dah mengantuk nak teman dia buat. Bila ibu suruh stop dulu "Tomorrow kita continue lagi ok, jom sleep"



"Taknak, Syeefa nak buat lagi yang ni pulak"



"Ok ok buat lah"



"Ibu, ni cemana ni?"



"ZzzzZZzzzzzzzzZZ"