CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, March 9, 2012

Syeefa 3rd birthday!

Last week buat mini celebration untuk Syeefa. Last minute planned, last minute orders, last minute jemput orang, kek pun tak tempah, barang2 cari hari kejadian jugak, baju anak2 pun tak sempat beli pffft. Thank god ada yang hadiahkan. So pakai je lah.


I'm a last minute person. Dont ask la, i also donno why.


Tapi takpe lah, asal ade untuk kenangan :) Kali ni saja buat malam nak ubah angin.



Asalkan besday girl happy ^____^



Papa belikan kek. Nasib cute.

Menu?

Ordered : Satay, kuah kacang, bihun goreng, karipap. Sponsored : Kuih bengkang, puding laici. Instant : Nasi Impit (rebus only). Homemade (ehem2) : Kotiaw tomyam, sagu gula melaka.


Goodies for kids.



Kak Izzah and family datang. Thanks for coming! Really appreciate!


Kawan Syifa, Akmal. Sebaya just beza 3 hari je :)


Ni kawan Faris. Hehe. Adorable!





Cake cutting.








Syeefa and friends.





Hepi besday darling!


The bestest in-laws ever.



Adik tiup belon buih. Pandai ni tiru kakak buat.


Bukak hadiah.



At first ingat nak buat intimate dinner just family members but ended up meriah jugak dengan neighbours and friends. And ada yang stay sampai dua pagi (confess now! hehe) rancak bersembang. Overall, walaupun tak perfect, birthday girl was so happy! Me too!



2 comments:

izzah azfar said...

ok comel..hehehe tq for invited us!

happy bisday dear syeffa!

semoga anak2 sihat dan beroleh kebahagiaan

~farah~ said...

tq tq :)

Friday, March 9, 2012

Syeefa 3rd birthday!

Last week buat mini celebration untuk Syeefa. Last minute planned, last minute orders, last minute jemput orang, kek pun tak tempah, barang2 cari hari kejadian jugak, baju anak2 pun tak sempat beli pffft. Thank god ada yang hadiahkan. So pakai je lah.


I'm a last minute person. Dont ask la, i also donno why.


Tapi takpe lah, asal ade untuk kenangan :) Kali ni saja buat malam nak ubah angin.



Asalkan besday girl happy ^____^



Papa belikan kek. Nasib cute.

Menu?

Ordered : Satay, kuah kacang, bihun goreng, karipap. Sponsored : Kuih bengkang, puding laici. Instant : Nasi Impit (rebus only). Homemade (ehem2) : Kotiaw tomyam, sagu gula melaka.


Goodies for kids.



Kak Izzah and family datang. Thanks for coming! Really appreciate!


Kawan Syifa, Akmal. Sebaya just beza 3 hari je :)


Ni kawan Faris. Hehe. Adorable!





Cake cutting.








Syeefa and friends.





Hepi besday darling!


The bestest in-laws ever.



Adik tiup belon buih. Pandai ni tiru kakak buat.


Bukak hadiah.



At first ingat nak buat intimate dinner just family members but ended up meriah jugak dengan neighbours and friends. And ada yang stay sampai dua pagi (confess now! hehe) rancak bersembang. Overall, walaupun tak perfect, birthday girl was so happy! Me too!