CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, February 16, 2011

Faris ~ 4 bulan :)

Aiyoyo !

Baru sekarang nak hapdet pasal anak teruna sorang nun.

Dah 4 bulan weh. Aritu kononnya nak apdet tetiap bulan, manjang misi tak berjaya.

Saya sekarang ni bizi kurang sket je dari PM tu pasal la :P

Update setahun 3 kali jelah, 4 bulan sekali kaedahnye. Hehehe.

Moh kita kauntim semua gambar sekali sejak saat kelahiran sampai ke bulan ke 4 menjenguk dunia ye :)





Newborn ~ fresh form the oven. Ekeke :)




Seminggu ~Botak sudah tu :)



Setengah bulan ~ Siannya nengok, baju semua gelebeh dari tubuh badan. Hihi.





1 bulan ~ Dah nampak pipi semakin meningkat naik tu ha :)








45 hari ~ Hip hip hooreyyy! Habis pantang, buleh buka semua hadiah :)


2 bulan ~ Jalan-jalan. Susah bawa stroller, kejap2 nak terjaga. So, kita coba babywearing ya :)











2 bulan setengah ~ See. Baju umo setengah bulan dah muat ni ha. Tahniah! :)






2 bulan 23 hari ~ Meniarap dengan jayanya. Tahniah sekali lagi :)



3 bulan ~ Ibu rindu kamu nak bila nengok gambar ni :(





3 bulan setengah ~ Suka gelak kuat-kuat bila nampak manusia lalu lalang. Mintak didukung la tu, tau dahhh. Hehehe.







4 bulan ~ Si jantung hati sudahpun 4 bulan. Membesar dengan sihat sejahtera. Kakak pula rajin mengusik adik, rajin melayan, rajin mencium :)









Ibu : Lagi 4 hari kakak Syeefa menginjak ke usia 2 tahun. Preparation untuk sambutan birthday belum pun mula. Haishh.



5 comments:

~mrs.yie~ said...

Bila tgk gmbr faris terasa seperti mahu beranak kecil lagi..oppss..teringin nk pegang baby yang sentiasa dok diam sebenarnya..hehe

~farah~ said...

dal : dok diam tu mmg, tapi suara satu taman dengar jelassss...hihi

izzahazfar said...

muka sejibik!

cepat sungguh..:)

akak buat kat umah pengasuh je this year:)...

dah besar anak kita farah :)

~farah~ said...

kak izah : ape yg sebijik, ape yg cepat? hihii
psst, buat cupcake lagi tak? 27hb free tak, nk jemput dtg umh :)

izzahazfar said...

farah:hehehe akak pun nak sambut bisday akmal kat umah pengasuh dia masa hari tu..

cup cake kalo nak aci je..tp yg simple2 leh la...kebetulan akak nak wat utk akmal sekali :) -

muka syefa n farish arr...sejibik..klon..hahahha

Wednesday, February 16, 2011

Faris ~ 4 bulan :)

Aiyoyo !

Baru sekarang nak hapdet pasal anak teruna sorang nun.

Dah 4 bulan weh. Aritu kononnya nak apdet tetiap bulan, manjang misi tak berjaya.

Saya sekarang ni bizi kurang sket je dari PM tu pasal la :P

Update setahun 3 kali jelah, 4 bulan sekali kaedahnye. Hehehe.

Moh kita kauntim semua gambar sekali sejak saat kelahiran sampai ke bulan ke 4 menjenguk dunia ye :)





Newborn ~ fresh form the oven. Ekeke :)




Seminggu ~Botak sudah tu :)



Setengah bulan ~ Siannya nengok, baju semua gelebeh dari tubuh badan. Hihi.





1 bulan ~ Dah nampak pipi semakin meningkat naik tu ha :)








45 hari ~ Hip hip hooreyyy! Habis pantang, buleh buka semua hadiah :)


2 bulan ~ Jalan-jalan. Susah bawa stroller, kejap2 nak terjaga. So, kita coba babywearing ya :)











2 bulan setengah ~ See. Baju umo setengah bulan dah muat ni ha. Tahniah! :)






2 bulan 23 hari ~ Meniarap dengan jayanya. Tahniah sekali lagi :)



3 bulan ~ Ibu rindu kamu nak bila nengok gambar ni :(





3 bulan setengah ~ Suka gelak kuat-kuat bila nampak manusia lalu lalang. Mintak didukung la tu, tau dahhh. Hehehe.







4 bulan ~ Si jantung hati sudahpun 4 bulan. Membesar dengan sihat sejahtera. Kakak pula rajin mengusik adik, rajin melayan, rajin mencium :)









Ibu : Lagi 4 hari kakak Syeefa menginjak ke usia 2 tahun. Preparation untuk sambutan birthday belum pun mula. Haishh.



5 comments:

~mrs.yie~

Bila tgk gmbr faris terasa seperti mahu beranak kecil lagi..oppss..teringin nk pegang baby yang sentiasa dok diam sebenarnya..hehe

~farah~

dal : dok diam tu mmg, tapi suara satu taman dengar jelassss...hihi

izzahazfar

muka sejibik!

cepat sungguh..:)

akak buat kat umah pengasuh je this year:)...

dah besar anak kita farah :)

~farah~

kak izah : ape yg sebijik, ape yg cepat? hihii
psst, buat cupcake lagi tak? 27hb free tak, nk jemput dtg umh :)

izzahazfar

farah:hehehe akak pun nak sambut bisday akmal kat umah pengasuh dia masa hari tu..

cup cake kalo nak aci je..tp yg simple2 leh la...kebetulan akak nak wat utk akmal sekali :) -

muka syefa n farish arr...sejibik..klon..hahahha